19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.6557
EURO34.8645
ALTIN2502.4

Başkan Kara, Meclis üyeleri ve Muhtarlarla iftarda buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kara, Meclis üyeleri ve Muhtarlarla iftarda buluştu
Abone ol
Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.
Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.
 
Osmaniye Öğretmenevinde düzenlenen iftar yemeğinde Başkan Kara, davetlileri tek tek karşıladı.

İftar yemeğinden önce Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı İzzettin Kanat, Kur’an-ı Kerim okuyup, dua yaptı.

İftar yemeğine katılımlarından dolayı belediye meclis üyelerine ve mahalle muhtarlarına teşekkür eden Başkan Kadir Kara,  “Allah sizlerden razı olsun, geldiniz soframızı şereflendirdiniz. Burada bulunan insanların bir ortak özelliği var o da şu;Osmaniye sevdalısı olan ve Osmaniye’ye hizmet etmek amacıyla Osmaniye halkının iradesinin sandığa yansıttığı ve bu sandıktan çıkan ve neticesi itibariyle de Osmaniye’ye gerek mahalle muhtarı olarak, gerekse belediye meclis üyesi olarak hizmet etmek için gecesini gündüzüne katan insanlardan oluşan bir topluluk. O nedenle müşterek yönü olan bu topluluğu bir arada bu aziz mübarek günde bir araya getirerek sizlerle birlikte iftar açmak istedik.”dedi.

Osmaniye Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Özener ise yaptığı konuşmada, Başkan Kadir Kara’ya bu organizasyondan dolayı teşekkür etti. 

Özener, “Bizler daha önceki belediye meclis üyeleriyle ve belediye personeliyle çok uyum içerisinde bir beş yılı geride bıraktık ve yeni Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımızla da aynı şekilde uyum içerisinde çalışacağımıza inanıyoruz. Belediye meclis üyelerimizin de Başkanımıza her zaman destek olacaklarına inanıyor ve muhtar arkadaşlarımızın da her zaman arkasında. Çünkü biz Osmaniye’de oturuyoruz, Osmaniye’ye hizmet için varız. Onun için Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın diyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.”şeklinde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanı Tebernuş Çil, Osmaniye Belediyesi meclisinin Osmaniye’nin sorunlarını çözmek için bir arada bulunan, istişare eden, paylaşan, sadece Osmaniye’ye hizmet etmek amacıyla bir araya gelen bir meclis olduğunu söyledi.

Ak Parti Grup Başkan Vekili İlhan Karataş ise Osmaniye’de yaklaşık bir buçuk yıldır belediye meclis üyeliğini yürüttüklerini söyledi. Karataş, “ MHP gurubu ile beraber bir uyum içerisinde Osmaniye’mizin hayırlara vesile olan konulara birlikte karar veriyoruz. Belediye başkanımızın burada bizim için organize etmiş olduğu iftar yemeği için tekrar kendilerine teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.”dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar