29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3744
EURO35.0772
ALTIN2325.3

Başkan Kadir Kara, Enerjisa Yetkilileri İle Toplantı Yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kadir Kara, Enerjisa Yetkilileri İle Toplantı Yaptı
Abone ol
Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara teknik ekibi ile birlikte, Enerjisa yetkililerinin teknik ekibi ile toplantı yaptı.
Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara teknik ekibi ile birlikte, Enerjisa yetkililerinin teknik ekibi ile toplantı yaptı.


Yapılan değerlendirme ve istişare toplantısında şehir merkezinde Enerjisa tarafından yürütülen enerji altyapı yatırım çalışmaları konuşuldu. Toplantıya Belediye Başkanı Kadir Kara’nın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Argun, belediyenin ilgili teknik ekibi, Enerjisa TEDAŞ Osmaniye İl Müdürü Ejder Özdemir Uzun ve Enerjisa teknik ekibi katıldı.


“ŞEHRİME YAPILACAK YATIRIMI ENGELLEYEMEM”

Son günlerde özellikle şehir merkezinde Enerjisa tarafından yapılan altyapı çalışmaları ile yollar ve kaldırımların bozulduğunu söyleyen Başkan Kadir Kara, belediye başkanı olarak bu çalışmaları yaptırmama yetkisi olduğunu fakat ne olursa olsun şehrine gelecek bir yatırımı hiçbir zaman engellemeyeceğini söyledi. Bu konuda hemşehrilerinden duyarlılık beklediğini dile getiren Başkan Kara, yaptıkları bu değerlendirme toplantısı ile yapılan enerji yatırımlarının daha düzenli ve vatandaşları en asgari düzeyde rahatsızlık vererek yapmaya çalıştıklarını söyledi.


Başkan Kadir Kara, “Sürekli gelişen ve değişen bir şehrin enerji ihtiyacını karşılamak gerekmektedir. Zaman zaman hafta sonları elektrik kesintileri oluyor, yaz aylarında enerji yeterli gelmiyor gibi sıkıntılarla şehrimiz karşılaşıyor.  Bunun da sebebi güç ve hat yetersizliğinden oluyor. Geçtiğimiz 5 yıllık süre içerisinde Osmaniye’de ciddi anlamda yol ve kaldırım yapım çalışması yaptık. Ancak biz bu durumda şehre gelen bir yatırımı da engelleyecek değiliz. Bu yatırıma yollarımız, kaldırımlarımız bozulacak diye bugün mani olursak, engellersek gelecekte insanlarımızın rahat yaşayabilmesine mani olmuş oluruz. Bunun şuurunda, bilincinde olan idareciler olarak Enerjisa’nın, TEDAŞ’ın faaliyetlerini hızlandırıcı, destekleyen bir yapıda olduk ve olmaya devam edeceğiz.” dedi.


“BU 5 YILLIK SÜREÇ ALTYAPI YATIRIMLARININ FAZLA OLDUĞU BİR ÖNEM OLACAK”
Yeraltı çalışmalarının zor, zahmetli, sıkıntılı, problemli süreçler olduğunu ifade eden Başkan Kadir Kara, Osmaniye’nin her alanda altyapı güçlendirmelerine ihtiyacı olduğunu söyleyerek hemşehrilerinden bu süreçte destek ve anlayış istedi. Yol, kaldırım, ana arter yollarda yapılacak çalışmalar esnasında sıkıntılar yaşanacağını söyleyen dile getiren Başkan Kara, belediye olarak da büyük bir altyapı hamlesine başlayacaklarını söyledi.  Başkan Kara, “Belediyenin, TEDAŞ’ın, Enrejisa’nın, Aksagaz’ın Telekom’un ve diğer kuruluşların yapacağı yatırımlar ile bu 5 yıllık süreç altyapı çalışmalarının çok fazla olduğu bir dönem olacak. Bu yüzden tüm hemşehrilerimden destek, anlayış bekliyor, vereceğimiz rahatsızlıklardan dolayı tüm hemşehrilerimden şimdiden peşinen özür diliyorum” dedi.


Toplantıya katılan Enerjisa TEDAŞ Osmaniye İl Müdürü Ejder Özdemir Uzun, Başkan Kadir Kara’ya yatırım projeleri ile ilgili bilgiler verdi. Enerjisa olarak ilerideki planlarının Osmaniye şehir merkezinin büyük bir bölümündeki enerji hatlarının yenilenmesi ve gerilim düşümü yaşanan yerlerde güç artırımı olduğunu ifade eden İl Müdürü Uzun, bu sayede Osmaniye’de yaşanan sıkıntıların giderileceğini dile getirirken, çalışmalarında kendilerinin önünü açan ve bu toplantı ile desteklerini ifade eden Belediye Başkanı Kadir Kara’ya da teşekkür etti.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar