23 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.585
EURO34.8354
ALTIN2416.1

Başkan İbrahim Baz, dualarla görevine başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan İbrahim Baz, dualarla görevine başladı
Abone ol
BAHÇE Belediye Başkanı İbrahim Baz, dualarla başkanlık görevine başladı.
BAHÇE Belediye Başkanı İbrahim Baz, dualarla başkanlık görevine başladı.


Ak Parti seçim bürosu önünde İl Başkanı Hasan Emir Aslantaş, Milletvekili Suat Önal, partililer ve vatandaşlarla birlikte Belediye binasına giden Baz, kurban kesilmesinin ardından belediye girişinde dua yaptı.





Belediye Personeli tarafından karşılanan Baz, başkanlık makamına geçerek tebrikleri kabul etti.


Bahçe halkına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, "Oy veren vermeyen bütün Bahçe halkımızın emrindeyiz. Halkada hakka da hesap verebilen bir düsturla hizmet vermek nasip olsun.


İnşallah Bahçe'mizde nasıl seçim büromuzda seçim dönemi süresinde bir sosyal adaleti ve barışı tesis ettiysek bundan sonrada aynı şekilde çizgimizi bozmadan bu şekilde devam edeceğiz. Bizleri buralara getirdiğiniz için ve bugün burada olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.





Osmaniye Milletvekili Suat Önal ise "İnşallah bugün bismillah diyip görevine başlayan İbrahim Baz kardeşime çok gayretli çalışmalarından dolayı öncelikle teşekkür ediyorum. Çok başarılı bir hizmet yapacağına da adım gibi eminim. Bu arada Bahçe'de birliktelik beraberlik, sergileyerek Bahçe'ye daha güzel hizmetlerin gelmesi konusunda iradesini ortaya koyan Bahçeli hemşerilerime de teşekkür ediyorum. Biz inşallah İbrahim Baz kardeşimin burada güzel hizmetleri getirmesi noktasında Ankara'da ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağız, her zaman yanında olacağımıza söz verdik ve yine sözümüzde devam ediyor bunu da zaman içerisinde göreceksiniz. Bundan sonra söz zamanı değil icraat zamanı. Allah hayırlı ve uğurlu eylesin" diye konuştu.





İl Başkanı Hasan Emir Aslantaş şöyle dedi: "Vekillilerimiz teşkilatımız başkanımızın yanında. Un var şeker var, yağ var ustada burada. İnşallah İbrahim Baz kardeşimiz Bahçe'de helva yapmaya devam edecek. Her zaman yanındayız, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.


Ak Parti adayı İbrahim Baz, 4 bin 406 oy alarak başkanlığına seçilirken, iki dönemdir Belediye başkanlığı görevini yürüten MHP'li aday Murat Altundiş ise 3 bin 619 alarak ikinci sırada yer almıştı.
Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz’ın devir teslim törenine Osmaniye 7 Ocak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bahri Çolpan, Başkan Yardımcısı Gazeteci İlyas Kör, Radyo80 Sahibi Şükrü Tozluklu, DHA Osmaniye Muhabiri İbrahim Emül ve İlkadımlar Gazetesi Sahibi Mustafa Düzenli katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar