25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5027
EURO34.983
ALTIN2436.4

Başkan Adayı Koca, halkın ilgisinden memnun

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Adayı Koca, halkın ilgisinden memnun
Abone ol
Osmaniye Bağımsız Belediye Başkan Adayı Alpaslan Koca, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyetini (CGC) ziyaret etti.

OsmaniyeBağımsız Belediye Başkan Adayı Alpaslan Koca, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyetini (CGC) ziyaret etti.

CGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Koca’ya seçim çalışmalarında başarı diledi.

31 Mart’ta yapılacak seçimin genel seçim değil, kentleri idare edecek yerel idarecilerin seçildiği bir seçim olduğunu ifade eden Cihangir, son günlerde siyasetteki sert söylemlerin halkı gerdiğine dikkat çekti.



Halkın, yerel idarecileri seçerken adayları tanıyarak karar verdiğini ifade eden Cihangir, Halkımızın en doğru kararı vereceğine inanıyorum.

Temennimiz kentimizi geleceğe hazırlayacak en doğru adayı seçerler.

Ziyaretimize gelen Alpaslan Koca’da özellikle ülkücü camianın yakından tanıdığı ve Hasanbeyli ilçemizde yaptığı güzel hizmetlerle kendisini sevdiren birisidir. Bu anlamda seçim çalışmalarında kendisine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Osmaniye Bağımsız Belediye Başkan Adayı Alpaslan Koca, Hasanbeyli gibi güzide bir ilçede belediye başkanlığı yapmaktan gurur duyduğunu aktardı.

Tecrübelerini, bilgi birikimlerini hizmete dönüştürerek Osmaniye’de uygulamak için aday olduğunu anlatan Koca, şunları kaydetti:
“Osmaniye’yi ve Osmaniyeliyi de çok iyi biliyorum. Buradaki idareciliğimizde de sahada çalışan halkımızla iç içe olan birisiydim.

Halkımızın bizlere bir şans vermesini istiyoruz. İlçemizde yaptığımız birçok hizmetlerimiz bellidir. Sahaya çıktığımız da siyasi görüşümüz farklı olabilir ama hemşerilerimizin teveccühü ve sevgisi bizleri gururlandırdı. Herkesin düğününde, cenazesinde bulunduğumuz gibi önceden gelen bir tanınmış bir yüz olmanın avantajları oldu. Yerel seçim çok başka bir seçimdir.

Herkes tanıdık bir yüz, hemen kapısını çalabileceği, alo dediğinde gelebilecek bir samimi ve tanıdık yüz istiyor. Biz de bu memlekette annem babam kentin ilk öğretmenleridir.

Bir şekilde bizlere bıraktıkları miraslar var Belediyecilik ve idarecilik olarak da hemşerilerimiz bizleri iyi biliyor. Hasanbeyli’de halkımıza kazandırdığımız çok güzel hizmetler vardı.

Bu gün onların da faydalarını ve olumlu mesajlarını alıyoruz. Osmaniye halkımızın ne istediğini çok iyi biliyorum. İnşallah bizlere bu fırsatı verirlerse çok güzel hizmetler yapmaya talibim” Koca, konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar