24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5725
EURO34.8689
ALTIN2434.5

Basın ödülleri sahiplerini buldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Basın ödülleri sahiplerini buldu
Abone ol
Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti 2017 Basın Ödülleri sahiplerini buldu.

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti 2017 Basın Ödülleri sahiplerini buldu.

Royalton Otelde düzenlenen törene Vali Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Milletvekili Doç. Dr. Ruhi Ersoy, Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Toprakkale Kaymakamı Mehmet Kaya, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, Türkiye'nin pek çok ilinden gazeteci cemiyetlerinin başkanları, yerel ve yaygın basın mensubu katıldı.



Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan törenin devamında Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti eski başkanı Merhum Gökhan Erkmen'in anısına kısa bir video gösterimi yapıldı.

Törenin açılış konuşmasını Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı yaptı. Tüm konukları Osmaniye'de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Avcı, sözlerinin devamında, "Türkiye'de en çok çalışan gazeteciler cemiyetlerinden biri olarak kendimizle övünüyoruz. Çünkü Osmaniye'de hep ilkleri başaran Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti olduğu için, Osmaniye'nin il olmasında katkımız olduğu için, Osmaniye'de ilk fıstık festivalini düzenleyen Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti olduğu için, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesinin kurulmasına katkı sağladığımız için, Osmaniye'de ilk defa böyle bir toplantı organize ettiğimiz için. Bunlar sadece birkaçı" dedi. Osmaniye'nin tarihi ve kültürel güzellikleri, tarım ürünleri ve ekonomisi hakkında konuklara bilgi veren Avcı, "Bugün burada Cemiyetimizin 28 yıllık rüyasını gerçekleştiriyoruz. Bugün bizleri yalnız bırakmayan Valimize, Belediye Başkanımıza, Rektörümüze ve tüm konuklarımıza teşekkür ediyoruz" dedi. İsrafil Avcı, etkinliğin düzenlenmesinde emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ederek sözlerine son verdi.



Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca ise "Öncelikle Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı ve Yönetim Kurulu üyelerini kutluyorum. Yapmış oldukları bu etkinlik müthiş bir etkinlik. Böyle küçük illerde böyle muhteşem bir manzarayı maalesef gerçekleştiremiyoruz" dedi. Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nun Türkiye'nin birlik ve beraberliğini her zaman desteklediğini vurgulayan Karaca, "Dün 60 kişi olarak Hassa'ya gittik. Hassa'da görev yapan değerli meslektaşlarımızı ziyaret ettik. Mehmetçiğimizi ziyaret ettik ve moral verdik. Onların son derece moralli olmalarından dolayı büyük bir mutluluk duyduk. Programımızın içerisinde en muhteşem olay buydu. Hainlerin bu ülkede yok olması için başlatılan bu harekatın sonuna kadar devam edilmesi yönünde Türkiye Gazeteciler Federasyonu var gücüyle destekleyecektir " dedi.



Belediye Başkanı Kadir Kara ise yaptığı konuşmada, "Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, bu sektörün dile getirilmesi gereken tüm sorunlarını içtenlikle dile getirdiler. Biz, her zaman için bulunduğumuz konum itibariyle kendi bölgemizde ve ulusalda, basınımızın her zaman yanında olmaya çalıştık, bundan sonraki süreçte de olacağız" dedi.



Osmaniye Milletvekili Doç. Dr. Ruhi Ersoy, "Bir kentin gelişiminin ifadesine bu tür organizasyonlar ev sahipliği yapar. Memleketin gelişmişliğine katkı veren bu organizasyonun ev sahipliğini yapan Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti'ne teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Programın son bölümünde basın ödüllerine layık görülenlere ödülleri takdim edildi.

Osmaniye haberlerine katkılarından dolayı Sabah Gazetesi Çukurova Haber Müdürü Temel Eren'e ödülü Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk,

En İyi Bölge Köşe Yazarı Ödülü Sabah Gazetesi Adana Bölge Müdürü Ersin Ramoğlu'na Belediye Başkanı Kadir Kara,

En İyi Kadın Köşe Yazarı Şebnem Bursalı'ya ödülü Vali Ömer Faruk Coşkun,

Yılın Habercisi Ödülü Kerim Ulak'a Osmaniye Milletvekili Doç. Dr. Ruhi Ersoy,

En İyi Yerel Haber Ödülü Bahçenin Sesi Gazetesi Ertuğrul Doğan ve En İyi Haber Fotoğrafı Dalında Ayrıntı Gazetesi İbrahim İmat'a ödülleri Ankara Osmaniyeliler Derneği Başkanı Talip Ersoy tarafından,



En İyi İnternet Haber Sitesi Ödülü Medya Gazetesi İlyas Körve En İyi Radyo Programı Radyo2000 Tolga Çatuk'a ödülleri Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Başkanı İbrahim Erdoğan tarafından,

En İyi Televizyon Röportajı ORT Yusuf Aslan ve En İyi TV Haber Muhabiri ORT Müslüm Balko'ya ödülleri Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Dim tarafından,

En İyi Televizyon Kameramanı ORT Hüseyin Koç ve En Uzun Süreli Köşe Yazarı Yeni Bakış Ahmet Demir'e ödülleri Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkan Yardımcısı  ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir tarafından,

En İyi Sayfa Düzeni ve Mizanpaj Yeni Adımlar Mustafa Düzenli ve En İyi Gazete Röportajı Elde Demokrasi Mehmet Çardak'a ödülleri Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Veli Altınkaya tarafından,  

En İyi Özel Haber Gökhan Erkmen Özel Ödülü Bahçe'nin Sesi Özay Doğan ve En İyi Siyasi Güncel Köşe Yazısı Kent 328 Özcan Bayraktar'a ödülleri Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Menderes Demir tarafından,

En İyi Kadın ve Yaşam Köşe Yazısı Yeni Adımlar Gurbet Aslanlı ve En İyi Spor Yazarı Kent 328 Osman Fuat Uygar'a ödülleri Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca tarafından verildi.

Törende Osmaniye basınına 30 yılı aşkın hizmet eden İsmail Karadağ, Hasan Has ve Mustafa Bardak'a da ödül takdim edildi. Ödüllerini Basın Yayın Enformasyon Adana Bölge Müdürü Mustafa Keleş verdi.

Osmaniye Gazeteciler Cemiyetine emeği geçen başkanlardan Hüseyin Ünaldı, Menderes Demir ve Merhum Gökhan Erkmen adına oğlu Ahmet Erkmen'e ödüllerini Toprakkale Kaymakamı Mehmet Kaya takdim etti.

Osmaniye Haberlerine katkılarından dolayı teşekkür ödülleri Doğan Haber Ajansı Bölge Müdürü Bekir Karakoca'ya ödülü Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Başkanı İbrahim Erdoğan tarafından, Kanal B Televizyonu Adana Temsilcisi Sema Erdoğan'a ödülü Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Dim tarafından, İhlas Haber Ajansı Adana Bölge Müdürü Adnan Kulak'a Türk-Alman Dostluk Federasyonu Genel Başkanı Cihan Sendan tarafından, TRT Çukurova Haber Müdürü Hasan Gizli'ye ödülünü Sayıştay Üyesi Beyami Özdemir tarafından, TRT Çukurova Bölge Müdürü Sebahattin Kahraman'a ödülünü Anayasa Mahkemesi Üyesi Rıdvan Gürlek tarafından, Anadolu Ajansı Adana Bölge Müdürü Mehmet Kemal Firik'e ödülünü Danıştay Başkan Yardımcısı Mahmut Vural tarafından verildi.

Türkçeyi En İyi Kullanan Ana Haber Spikeri Ödülü ise TRT Haber Spikeri Zafer Kiraz,  En İyi Haber Spikeri dalında NTV'den Seda Öğretir, En İyi Dış Haberler Koordinatörü NTV'den Ahmet Yeşiltepe ödülleri ise Vali Ömer Faruk Coşkun tarafından, Türkçeye Verilen Değer Ödülü Kanal B Televizyonuna ödülü ise Belediye Başkanı Kadir Kara tarafından takdim edildi. En İyi TV Haber Yöneticisi Abdülhalik Çimen ve En İyi Köşe Yazarı Yavuz Donat'a ödülleri Gülhane Askeri Tıp Akademisi Rektör Yardımcısı Prof. Dr.  Mustafa Gerek tarafından, En İyi Erkek Program Yapımcısı Ardan Zentürk'e ödülü Osmaniye Milletvekili Doç. Dr. Ruhi Ersoy tarafından ve son olarak verilen Onur Ödülü TRT Genel Müdürü İbrahim Eren adına TRT Çukurova Haber Müdürü Hasan Gizli'ye Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk tarafından takdim edildi.

Törenin son bölümünde Vali Ömer Faruk Coşkun, Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca'ya da Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı tarafından plaket verildi. Vali Ömer Faruk Coşkun, organizasyonun düzenlenmesinde emeği, katkısı olanlar ile programa katılan tüm konuklara teşekkür etti.

Toplu fotoğraf çekilmesi ile ödül töreni sona erdi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar