20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2498.1

Başhekim Tülin Şeker’e CGC’den ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başhekim Tülin Şeker’e CGC’den ziyaret
Abone ol
Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC), Ağız Diş Sağlığı Haftası ve Diş Hekimleri Günü dolayısıyla Osmaniye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini başhekimi Tülin Şeker’i ziyaret etti.
Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC), Ağız Diş Sağlığı Haftası ve Diş Hekimleri Günü dolayısıyla Osmaniye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini başhekimi Tülin Şeker’i ziyaret etti.

Başhekimi Diyetisyen Tülin Şeker, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, merkezde 36 hekimle günlük 600 – 700 hastaya hizmet verildiğini belirtti.

Osmaniye Devlet Hastanesiyle imzaladıkları bir protokol olduğunu belirten Şeker, “Haftada Cuma günleri engelli çocuklarımıza yani diş yaptırıp yaptırmak istemeyen çocuklara yönelik bir protokolümüz var. Orada görev yapan hekim arkadaşımız genel anestezi altında tedavi ediyor. Ayrıca evde sağlık birimimiz var. Engelli olan, buraya gelemeyen yaşlı hastalarımıza hizmet veren bir ekibimiz var. Bizlere dilekçe ile başvuru olduğu takdirde evlerine kadar gidip gerekli tedavileri yapılmakta. 36 hekimimizle günlük 600 – 700 hastamızı tedavi ediyoruz. 24 saat hizmet veriyoruz. Nöbetçi hekim arkadaşımız oluyor burada. Akşamları dayanılmaz ağrıları olan vatandaşlarımız buraya gelerek nöbetçi hekimimiz tarafından tedavi ediliyor. Hekimlerimiz burada ellerinden geleni fedakarca yapıyorlar. Eğitim ekibimiz okullarımızda çocuklarımıza yönelik tarama faaliyeti gerçekleştirerek koruyucu tedavi çalışması yapıyor” diye konuştu.

Tüm diş hekimlerinin gününü kutladığını belirten Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir, Cemiyetin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Türkiye’de yeni bir oluşuma girişerek bölgesel federasyonlar kurduklarını ifade eden Cihangir, “Yedi bölgede federasyon kurup daha sonra Türkiye Gazeteciler Konfederasyonunu kurduk. Şu an Türkiye genelinde 81 ilde örgütlüyüz. 25 binin üzerinde üyemiz var. Genelde yerel gazetelerle daha çok Anadolu’nun sesi olmaya çalışan bir ekibiz. Tabi Türkiye’de ki süreçten dolayı bazı girişimleri yapamasak da basının daha iyi olması için uğraşıyoruz” diye konuştu.

Başhekim Şeker, ziyaretin sonunda Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi girişince açılan stantta, gazetecilere diş macunu ve diş fırçası hediye etti. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar