24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5565
EURO34.8321
ALTIN2430.2

Bahçeşehir Okulları Osmaniye’de…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bahçeşehir Okulları Osmaniye’de…
Abone ol
Osmaniye’de eğitim ve öğretime başlayacak olan Bahçeşehir kolejinin tanıtım toplantısı gerçekleşti.

Osmaniye’de eğitim ve öğretime başlayacak olan Bahçeşehir kolejinin tanıtım toplantısı gerçekleşti.

Bahçeşehir eğitim kurumlarının tanıtımı için yapılan konuşmanın açılışını yapan Bahçeşehir Koleji Osmaniye Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Olcay;  “Tüm Türkiye’de olduğu gibi, Osmaniye’de de en iyi eğitimi almak için yola çıkacağız. Dünya ile yarışacağız, iyi olan ne ise Osmaniye’de de Bahçeşehirli olarak çalışacağız.”dedi.

Bahçeşehir Eğitim Kurumlarının yönetim kurulu başkanı Enver Yücel ise yaptığı konuşmada; “Bahçeşehir Kolejini Osmaniye’de görmek hepimiz için gurur verici.



Türkiye’nin her yerinde; doğu’da, batı da, kuzey de her noktada eğitim kurumlarımız var. 50. yılımızı kutluyoruz, Uğur dershaneleri ile 1968 yılında başladığımız eğitim kurumlarımızın çalışmalarını süreç içerisinde Avrupanın en büyük, Dünyanın da sayılı eğitim kurumu haline getirdik. Dünya üzerinde 5 noktada Üniversitemiz var.

Çeşitli noktalarda eğitim kampüslerimiz var. Böyle bir eğitim grubu olarak eğitimin nereye gittiğini, nereye gitmesi gerektiğini takip ediyoruz.

Dünkü sanayi devrimine göre eğitim veremeyiz, gelişen çağa göre eğitim vermeliyiz. Bahçeşehir eğitim kurumu olarak dünyadaki eğitimleri ortaya koyuyoruz. Eğitime yatırılan para az değildir, ama karşılığını alamıyoruz. Van’daki eğitim-öğretim ne ise İstanbul Beşiktaş’taki de öyledir, Osmaniye’deki de aynı olacaktır.

Evrensel dünyaya açık çocuklar yetiştirmek zorundayız. Bir yerde arsa alıyorum, Üniversite yapmak istiyorum, ama Belediye Başkanı izin vermiyor.

Dünyanın değişik ülkelerinde yatırım yapıyorum, ama Türkiye’deki kadar zorlanmıyorum.

Devlet bir çocuğa 6-7 bin lira eğitime para harcıyor. Artık bireylerin eğitime kendi parasını harcayacak. Ben en iyisini yapıyorum diyorum.

Eğitim-öğretimde çocuklarımızı geleceğe daha bilgili şekilde hazırlamamız, geliştirip yetiştirmemiz, ülkesini milletini, vatanını seven çocukları yarına hazırlamak zorundayız”diye konuştu.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar