28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3375
EURO35.1039
ALTIN2309.0

Bağdatlı, OffRoad yarışında Mersinde derece ile döndü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bağdatlı, OffRoad yarışında Mersinde derece ile döndü
Abone ol
Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Dairesi Başkanlığı ve Çukurova Off Road Kulübü işbirliği ile düzenlenen ‘Mersin 1. Off Road Oyunları’ yapıldı.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Dairesi Başkanlığı ve Çukurova Off Road Kulübü işbirliği ile düzenlenen ‘Mersin 1. Off Road Oyunları’ yapıldı.

Off Road tutkunu sporcular için hazırlanan özel parkurda heyecanlı anlar yaşandığı yarışmada Osmaniye Off Road Başkanı Çağdaş Bağdatlı 2. lik kupası ile döndü.
 
Toroslar Korukent Mahallesi’nde düzenlenen yarışlara, 20 farklı şehirden 24 kulübe kayıtlı 250 aracın bir araya geldiği, 3 bayan sporcunun da yer aldığı Mersin 1. Off Road Oyunları’nda 86 araç yarıştı.

Özel parkurun engebeli arazisinde kıyasıya mücadele eden sporcular, özellikle su dolu parkurda zor dakikalar yaşadı.

Nefesleri kesen anların yaşandığı yarışlar sonunda, S1 klasmanında, Alaiddin Yorulmaz-Metehan Özçimen ikilisi yarışı ilk sırada tamamladı. 2. sırada Bülent Vural-Ahmet Çankır ikilisi, 3. sırada Metin Atalay-Ramazan Tok ikilisi, 4. sırada ise Ümit Kaya-Halil Aytekin ikilisi yer aldı. S2 klasmanında, Kuddusi Akkaya-Serkan Akkaya ikilisi yarışı ilk sırada bitirirken, 2. sırada Hakan Yatalakoğlu-Metin Okumuş ikilisi, 3. sırada Cem Şenal-Mehmet Çoral ikilisi, 4. sırada ise İlker Üçgül-Saim Ateş ikilisi yer aldı.

S3 klasmanında, Haceli Şam-Ali Karabaş ikilisi ilk sırada yer alırken, yarışı Çağdaş Bağdatlı-İsmail Can Poyraz ikilisi 2. sırada, Adil Müftüoğlu-Ceyhun Çalış ikilisi 3. sırada, Mehmet Demirel-Ali Kılınç ikilisi ise 4. sırada bitirdi. S4 klasmanında, Mehmet Yılmaz-Mustafa Kızılca ikilisi parkuru ilk sırada tamamlarken, 2. sırada Zahit Alkış-İsmail Taş ikilisi, 3. sırada Hasan Kola-Mevlüt Atar ikilisi, 4. sırada ise Orkun Balat-Cahit Kaysı ikilisi yer aldı. Yarışmaların sonunda dereceye girenlere kupaları verildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar