24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5472
EURO34.9267
ALTIN2430.0

Avcılığa uygun olmayan tüfekler, ihaleyle satılacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Avcılığa uygun olmayan tüfekler, ihaleyle satılacak
Abone ol
Osmaniye'de, Kara Avcılığı Kanununa uygun olmadığı gerekçesiyle el konulduktan sonra mülkiyeti kamuya geçirilen tüfekler, ihaleyle satılacak.
Osmaniye'de, Kara Avcılığı Kanununa uygun olmadığı gerekçesiyle el konulduktan sonra mülkiyeti kamuya geçirilen tüfekler, ihaleyle satılacak. 

Osmaniye Orman ve Su İşleri İl Şube Müdürlüğü ekiplerinin, av koruma faaliyetleri sırasında el konularak mülkiyetleri kamuya geçirilen, 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu gereğince avlanmada kullanılması yasak olan haznesi iki fişek ile sınırlandırılmamış 25 adet yarı otomatik ve pompalı tüfeklerin ihalesi 29 Kasım günü 09.00 - 14.10 saatleri arasında Şube Müdürlüğü hizmet binasında gerçekleştirilecek. 

Orman ve Su İşleri İl Şube Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, el konulan ve nitelikleri belirtilen av tüfeklerinin 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 51 inci maddesine göre pazarlık teklif usulü ile Orman ve Su İşleri İl Şube Müdürlüğünde teşekkül edecek komisyon huzurunda satışlarının yapılacağı kaydedildi.

Açıklamada, "Şube Müdürlüğümüzce el konulan av tüfeklerinin ihalesine katılmak isteyenler, yivsiz tüfek satın alma belgesini, bayiler ise ''satıcılık belgesini'' vermek zorundadır.

Katılımcılar ayrıca ikametgah ilmühaberi, nüfus cüzdanı fotokopisi, satın almak istediği taşınır mala ait geçici teminat makbuzu veya banka teminat mektuplarını ihale şartnamesini imzalayarak vermek zorundadır.

Geçici Teminatı Banka hesabına yatırırken açıklama kısmına Av Tüfeğinin Cinsi, Markası ve Seri Numarası Yazdırılacaktır.

Özel Hukuk Tüzel Kişilerinin yukarıda belirtilen şartlardan ayrı olarak idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemelerinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret ve sanayi odasından veya benzeri mesleki kuruluştan;ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekaletnameyi ihale tarih ve saatine kadar ihale komisyonuna vermeleri şarttır." denildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar