28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.346
EURO35.1414
ALTIN2307.1

Arife gününde Şehitliklere Bayram ziyareti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Arife gününde Şehitliklere Bayram ziyareti
Abone ol
OSMANİYE Valisi Kerem Al ve protokol mensupları, Kurban Bayramı öncesi Asri Mezarlıkta ki şehit mezarlıklarını ziyaret etti. İlk olarak Garnizon Şehitliğinde yapılan tören İmam Hatip Yunus Çetinkaya ve Müezzin Bilal Akbulut’un Kuran-ı Kerim okuması ile başladı.

OSMANİYE Valisi Kerem Al ve protokol mensupları, Kurban Bayramı öncesi Asri Mezarlıkta ki şehit mezarlıklarını ziyaret etti. İlk olarak Garnizon Şehitliğinde yapılan tören İmam Hatip Yunus Çetinkaya ve Müezzin Bilal Akbulut’un Kuran-ı Kerim okuması ile başladı. Daha sonra İl Müftüsü Ramazan Çortul, hatim duası yaptı. Okunan Kur'an-ı Kerim ve duaların ardından Vali Kerem Al, Belediye Başkanı Kadir Kara Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Şefik Atak ve beraberindekiler şehit mezarlarını tek tek ziyaret ederek, mezarlarına karanfiller bıraktılar. Şehit ailelerine baş sağlığı dileklerini ileten Vali Al, şehit ailelerinin bayramlarını da kutladı.

Kore Gazileri Mezarlığını da ziyaret eden Vali Al, bayram günlerinin müstesna günler olduğunu belirterek, “Millet olma şuurumuzun şekillendiği, sevinçlerin doruğa ulaştığı, küskünlüklerin barışa evirildiği günlerdir. Bu geleneklerimizi yaşatmaya çalışıyoruz. Milletimizin asaleti, şehitlerine sahip çıkmasıdır. Bu vesileyle mezarlıklarımızı ziyaret ediyoruz, şehitlerimizin ruhuna Fatiha okuyoruz, şehit yakınlarımızın duygularını yaşıyoruz.  Dileğimiz bu geleneğin, bu kültürün devam etmesi. Bu coğrafyada yaşamanın maliyeti, bedeli var. İşte görüldüğü gibi, her ilde olduğu gibi Osmaniye’mizde de çok şehidimiz var. Onları arife gününde minnetle anıyoruz. Bu vesileyle tüm Osmaniyeli hemşerilerimin Kurban Bayramlarını en içten dileklerimle tebrik ediyorum.” Dedi.

Ziyarete, protokol üyelerinin yanı sıra İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tayfun Dündar, Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şube Başkanı Durmuş Öksüz, EMŞAD Başkanı Mahmut Kaplan, askeri ve sivil erkan da katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar