20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Anadolu Partisi’nden OGC’ye ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anadolu Partisi’nden OGC’ye ziyaret
Abone ol
Anadolu Partisi Osmaniye İl Başkanı ile Milletvekili Adayı Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.
Anadolu Partisi Osmaniye İl Başkanı ile Milletvekili Adayı Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Başkanı Gökhan Erkmen ile yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Anadolu Partisi il Başkanı Milletvekili adayı, gazetecilerle bir süre sohbet etti.

Anadolu Partisi Osmaniye İl Başkanı Nuran Loş, OGC ziyareti sırasında partisinin 7 Haziran seçimlerine hazır olduğunu belirterek, iktidara geldiklerinde hayata geçirmek istedikleri projeler hakkında bilgiler verdi.

Anadolu partisi İl başkanı Nuran Loş, Osmaniye milletvekili Adaylarının; Bahadır Bayraktar, Fahrettin Çetin, Nasuf Öztürk ve Yusuf Soylu şeklinde belirlendiğini söyledi.

İl Başkanı Loş, partilerinin 14 Kasım 2014 tarihinde kurulduğunu, 29 Kasım 2014 tarihinde Kurucular kurulu toplantısını yaparak, MKYK üyelerinin belirlendiğini belirtti.

Loş, partisinin 7 Aralık 2014 tarihinde 81 ilde ve 85 seçim bölgesinde örgütlenmesini tamamlayarak, 7 Haziran 2015 Milletvekili seçimlerine katılmaya hak kazandığını söyledi.

Anadolu Partisi Osmaniye Birinci sıra Milletvekili adayı Jeoloji Mühendisi Bahadır Bayraktar, Partisinin; Laik, demokratik, hukuk devleti, ulusal değerler, emeğin kutsallığı, eşitlik, özgürlük, adalet, kadın haklarında devrimcilik, yenilenebilir enerji kaynakları, kültürel haklar konusunda herkese eşitlik, cumhuriyetçilik, eşit yurttaşlık hakkı ve çevre hakları partinin siyasi çizgisi ve sahiplendiği değerleri hedefleyen bir parti olduğunu söyledi.

Bayraktar, Devrimcilik anlayışlarının, terör devrimciliği değil, Atatürk Devrimciliği, Milliyetçilik anlayışlarının da kafatasçı anlayış değil Atatürk Milliyetçiliği olduğunu bildirdi.

Bayraktar, Parti amblemlerinin ayçiçeğinden oluşan bölümün Trakya’yı, Güneşin doğuşunun ise Anadolu’nun umudunu simgelediğini belirtti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar