28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3484
EURO35.1569
ALTIN2310.0

Amatör Spor Futbol Kulüplerine 50 Bin TL’lik Destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Amatör Spor Futbol Kulüplerine 50 Bin TL’lik Destek
Abone ol
OSMANİYE Belediyesi il merkezinde bulunan amatör futbol takımlarına toplam 50 bin Türk Lirası nakdi yardımda bulundu.
OSMANİYE Belediyesi il merkezinde bulunan amatör futbol takımlarına toplam 50 bin Türk Lirası nakdi yardımda bulundu.


Belediye meclis salonunda yapılan program sonrası nakdi yardım kulüplere dağıtılmak üzere Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Osmaniye Başkanlığına teslim edildi.


Toplantıya Belediye Başkanı Kadir Kara, ASKF Osmaniye Başkanı Levent Öztürk, Futbol İl Temsilcisi Nedim Ünlü, belediye başkan yardımcıları, kulüp başkanları, yöneticileri, antrenörleri ve sporcular katıldı.


BAŞKAN KADİR KARA: BU SİZİN HAKKINIZ
Başkan Kadir Kara, kanunda amatör spor kulüplerine yardım yapılması için bir talimat olduğunu belirterek yaptıkları bu yardımın amatör spor kulüplerinin hakkı olduğunu söyledi. Göreve geldikleri günden bugüne kadar amatör spora ve sporcuya destek olmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Kara, belediye meclisinde oy birliği ile karar alan her iki partinin belediye meclis üyelerine de teşekkür etti.


Kara, “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar her yıl amatör spor kulüplerimize destek olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Son üç yıl içerisinde ligler başlamadan önce amatör takımlarımıza malzeme yardımı yaptık. Geçtiğimiz yıl ve bu yıl için takımlarımızın talepleri üzerine nakdi yardım yapma kararı aldık. Bu yıl 50 bin Türk Lirası amatör futbol takımlarımıza yardım yapıyoruz. Altyapının çok önemli olduğuna inanıyorum ve kendilerini elimizden geldiği kadar desteklemeye çalışıyoruz.” Dedi.


Başkan Kara, şimdiye kadar nakdi ve ayni yardımlar yaptıklarını ifade ederken bu 5 yıllık süreç içerisinde ise amatör spor kulüplerimizin yararlanacağı bir amatör evi inşa edecekleri söyledi.


Osmaniye ASKF Başkanı Levent Öztürk, yaptığı desteklerden dolayı Başkan Kadir Kara’ya amatör futbol kulüpleri adına teşekkür etti. Öztürk, “3 yıl sezon başlamadan önce malzeme yardımı aldık. Geçtiğimiz yıllarda iki defa nakdi yardım aldık.  Bu yıl ise üçüncüsünü alıyoruz. Başkanımız bizlere verdiği sözleri hep yerine getirdi. Bu desteklerini hiç unutmayacağız. Bu yılda bizlere babalığını bir kez daha gösterdi. Kendisine amatör futbol kulüpleri adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.


Amatör futbol kulüplerine verdiği destekten dolayı ASKF Başkan Yardımcısı Av. Selçuk Acar, Başkan Kadir Kara’ya teşekkür plaketi verdi. Törende söz alan Endüstri Meslek


Lisesi Kulüp Yöneticisi Reşit Gürel, Başkan Kadir Kara’ya teşekkür ederken bazı konulara da dikkat çekti. Gürel, “ Her yıl hakkımızı es geçmeden amatörlerin hakkını iade ettiği için şükranlarımızı sunuyoruz. Bizim arzumuz kendisinden başkanlık sıfatıyla sahip olduğu hüküm koyuculuk yetkisini kullanmasıdır. Bizim yaptığımız sporcu yetiştirmekten öte sadece birlikte olduğumuz gençleri kötü bağımlıktan kurtarmaktan ibarettir. Profesyonellik için en büyük atılımı Belediye Başkanı olarak siz yapıyorsanız, lütfen hüküm koyunuz, yabancı sporcu yatırımı yapmayacaksınız " diye.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar