29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.397
EURO35.0643
ALTIN2326.7

Altınokta Körler Derneği'nden İddialara yalanlama!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Altınokta Körler Derneği'nden İddialara yalanlama!
Abone ol
Altınokta Körler Derneği Osmaniye Şubesi Başkanı Resul Soylu, görme engellilerin dernek binasına kilitlendiği yönündeki haberlerin çarpıtıldığını belirterek, yazılan haberlerin asılsız olduğunu söyledi.
Altınokta Körler Derneği Osmaniye Şubesi Başkanı Resul Soylu, görme engellilerin dernek binasına kilitlendiği yönündeki haberlerin çarpıtıldığını belirterek, yazılan haberlerin asılsız olduğunu söyledi.

Başkan Soylu, dernek yönetim kurulu tarafından alınan kararlarda dernek binasının kış aylarında hafta içi 08.00'da açılıp 17.00'da kapandığı, Cumartesi günleri ise 15.00 olarak belirlendiğini kaydetti.

Bazı internet sitelerinde çıkan "Osmaniye Altı Nokta Körler Derneği sekreteri içeride oturan 14 üyenin üzerine kapıyı kilitleyip gitti." yönünde çıkan haberlerin çarpıtıldığına kaydeden Başkan Soylu, yazılı açıklamasında şöyle dedi:

"27 Şubat 2016 tarihinde Dernek Şubemizde yaşanan birtakım olaylar hakkında basın ve sosyal medyada yer alan çarpıtılmış haberlere istinaden Yönetimimizce bu açıklama yapılması gereği duyulmuştur.

Mayıs 2014' ten bu güne Şube Yönetiminde yer almaktayız ve Şubemiz kış sezonunda her Cumartesi 15:00'da kapatılmaktadır.

Göreve geldiğimiz günden bu yana yapmış olduğumuz dernek faaliyetlerini ve çalışmalarını baltalayıcı, engelleyici fiili hareketlerde bulunan bir grup üyeler dün ( 27.02.2016 ) derneğin kapanış saatinde dernek personelinin defalarca uyarılarına cevaben '' Biz istemeden buradan çıkmayız - Kimse de çıkaramaz - Başkanın gelsin - Yöneticin gelsin '' gibi tahrik edici söylemlerde bulunarak bahsi geçen hadisenin oluşmasına zemin hazırlamışlardır.

Daha önce işlemiş oldukları dernek tüzüğüne aykırı suçlarından dolayı ihraç olacaklarını bilen ve bu grubu yönlendiren kişiler amaçlarına yönelik bu tür huzursukları sürekli tırmandırmaktadırlar.

Bunun üzerine karakolu ve basını arayarak organize ve planlı bir şekilde derneğimizi ve Görme Engelli camiamızı kamuoyu nezdinde küçük düşürmeye çalışmışlardır.

Burada amaç tabiri caizse '' Üzüm yemek değil bağcıyı dövmektir. '' Yani olaylar anlatıldığı ve kamuoyuna yansıdığı şekilde değildir.

Görme Engelli bireyler olarak kamuoyunda bu tür haberlerle yer almamızdan derin üzüntü duyduğumuz bilinmelidir.

Kaldı ki bu konuya istinaden yönetim olarak Dernek İç Tüzüğü doğrultusunda işlem yapacağımız bilinmelidir. Takdir kamuoyunundur."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar