19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3449
EURO35.2217
ALTIN2247.2

Alt geçitteki bazı kavşaklar trafiğe açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alt geçitteki bazı kavşaklar trafiğe açıldı
Abone ol
Osmaniye Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen, şehir trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak Devlet Bahçeli Meydanı Alt  Geçit ve Meydan Düzenleme Projesi’nde,  alt geçit ve bazı kavşaklar arife günü taşıt trafiğine açıldı.

Osmaniye Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen, şehir trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak Devlet Bahçeli MeydanıAlt  Geçit ve Meydan Düzenleme Projesi’nde,  alt geçit ve bazı kavşaklar arife günü taşıt trafiğine açıldı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, bayram öncesi proje kapsamında alt geçit ve bazı kavşakların trafiğe açıldığını belirterek, projenin yüzde doksanlık kısmının tamamlandığını söyledi.

Başkan Kara: “Osmaniye Belediyemiz tarafından Musa Şahin Bulvarı üzerinde yaptırılan Devlet Bahçeli Altgeçidi ve Meydan Düzenleme Projesi şuanda fiziki olarak yüzde doksan oranında tamamlanmış vaziyette. Alt geçidimiz tamamen tamamlandı. Alt geçitten trafik verilebilecek hale geldi.



Yol çizgileri ve ışıklandırma çalışmaları tamamlandı. Bununla beraber şehrimizi güney ve kuzey istikametinde birbirine bağlayan bazı geçiş noktaları, yani Devlet Bahçeli Meydanındaki bayrak direğimizin olduğu yerdeki kavşağımız, yine Kemal Satır Caddesinden Cevdet Sunay Caddesine geçişin olduğu nokta, Ortaokul Caddesinden kuzey istikametine geçiş noktasındaki bulunan kavşak düzenlemeleri, Hilmi Karaboran Caddesi çifte petrollerin olduğu bölgedeki kavşak düzenlemesi tamamlandı.  

Ayrıca Kadirli yolunun olduğu noktadaki kavşak düzenlemesi ve geçiş noktası gerek alt geçit kullanılarak gerekse üstten geçilerek yapmış olduğumuz tadilatlarla ramazan bayramında Osmaniyeli hemşerilerimizin trafik ulaşımını daha rahat sağlayabilmeleri açısından esnaflarımızı bu konuda arife günü alışveriş yapabilmelerini imkân sağlayabilmek açısından arife günü öğleden sonra tedbirlerimizi alarak trafiğe açtık. Tabi bu tamamen bu projenin tamamlandığı anlamına gelmiyor. Şu anda bu projenin fiziki olarak yüzde doksanı tamamlandı.

Peyzaj çalışmaları ve beraberinde yaptırmış olduğumuz Atatürk Anıtını yine aynı bölgede tamamlıyoruz. Ayrıca şehitler diyarı Osmaniye olarak yapmış olduğumuz şehitler anıtını da tamamlamaya çalışıyoruz. Yine yolumuzun sağında ve solunda eskiden her iki taraf yanlarda giderken şimdi ortaya aldığımız yolumuzun kuzey ve güney istikametlerinde dükkanlarımızın ön taraflarında oluşturduğumuz peyzaj çalışmaları da bayramdan sonra bitirilecek.



Bu alanda Osmaniye’mizi simgeleyecek bazı anıtlar da yer alacak. Ancak şu anda biz ramazan bayramı münasebetiyle şehrimizin yaşam kalitesini artırmak ve kesintiye uğrayan kuzey güney geçişlerini açıp şehrin bağlantılarını tamamlamak adına inşallah arife günü öğlen saatleri itibariyle trafiğe açarak Osmaniyeli hemşerilerimizin hizmetine hem altgeçidi hem de kuzey güney geçişlerini biraz önce saymış olduğum kavşaklardaki kuzey güney geçişlerini hizmetine sunmuş olduk.

Ben şimdiden bu yapmış olduğumuz büyük projenin Osmaniye için hayati derecede önem taşıyan bu büyük projenin Osmaniye’miz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, Osmaniyeli hemşerilerime selam saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.” Şeklinde konuştu.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar