20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2498.1

Aktif Gazeteciler İftarda Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aktif Gazeteciler İftarda Buluştu
Abone ol
Osmaniye Aktif Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, üyeleriyle geleneksel iftar etkinliğinde biraraya geldi.
Osmaniye Aktif Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, üyeleriyle geleneksel iftar etkinliğinde biraraya geldi.

Cemiyet Başkanı Ali Cihangir, Şirin Bahçe Mangal Evi’nde, üyeler ile iftarda bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Ramazanın bereket ayı olduğunu kaydeden Cihangir, cemiyet yönetimi ve üyeleri arasında ayrı gayrı olmadığını birlik ve beraberlik içinde olunduğunu kaydetti.

Cihangir yaptığı açıklamada, “Mübarek Ramazan ayında yönetim ve üyelerimizi bir araya getirmek ve iftar yapmak istedik. Davetimize katılan üyelerimize teşekkür ediyoruz. İnşallah geleneksel hale getirdiğimiz iftar etkinliğimizi daha kapsamlı hale getirmek istiyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın.” ifadelerini kullandı.



Cihangir, sohbet havasında geçen iftar sonrasında cemiyet üyelerinin sorularını da yanıtladı.

AGC, büyük kazanımlar elde etti

AGC’nin büyük adımlar attığını ifade eden Cihangir, cemiyetinde içerisinde olduğu Akdeniz Gazeteciler Federasyonu ve Gazeteciler Konfederasyonu faaliyetleri hakkında üyelere bilgi verdi.

Aktif gazetecilerin sorunlarının belirlenmesi ve bunlara çözüm üretilmesi adına atılan yeni adımların ümit verici olduğuna dikkat çeken Cihangir, şunları kaydetti:

“Cemiyetimizle ilgili çok önemli gelişmeler oldu. Bunlardan en önemlisi ülkemizde en fazla üyesi olan yeni bir basın meslek kuruşunun kurulması aşamasında yer aldık. Bu anlamda 7 bölgede 7 federasyon kuruldu. Bunlar bir araya gelerek konfederasyonu oluşturdu.

10 cemiyetle başlayan bu oluşum şu anda 84 cemiyetin destek verdiği güçlü bir yapı haline geldi. Şu anda İçişleri Bakanlığında dosyası var. Türkiye adını da ekleyerek 25 bin üyesi 84 cemiyet ve 8 federasyonla ülkenin en büyük basın meslek kuruluşu oldu. Böylece 50 yıllık bir saltanat devrilmiş, Anadolu basının sesi yükselmiş oldu.” 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar