25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5771
EURO35.0211
ALTIN2427.8

Aksoy: “Büyük Hedeflerimiz Var”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksoy: “Büyük Hedeflerimiz Var”
Abone ol
Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına aday olduğunu açıklayan BP Aksoy Petrol işletmecisi Devrim Murat Aksoy, büyük hedef ve projeler ile yola çıktıklarını, ekip arkadaşlarının da aynı şekilde hareket ettiğini söyledi.

OsmaniyeTicaret ve Sanayi OdasıBaşkanlığına aday olduğunu açıklayan BP Aksoy Petrol işletmecisi Devrim Murat Aksoy, büyük hedef ve projeler ile yola çıktıklarını, ekip arkadaşlarının da aynı şekilde hareket ettiğini söyledi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Devrim Murat Aksoy, yaptığı yazılı açıklamasında, 8 Nisan 2018 tarihinde yapılacak oda seçimleri için ulaşmadık tek bir üye bırakmayacaklarını, seçim sürecinde ve kazanmaları durumunda sonrası için odaya mensup üyelerin iyi ve kötü günlerinde hep birlikte olacaklarını kaydetti.



Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçilmesi durumunda, gerçekleştirmeyi planladıkları tüm projelerin Türkiye Odalar Borsalar Birliği’nin 5174 nolu kanun çerçevesinde yasaların izin verdiği ölçüde hayat bulacağını ifade ederek, şunları söyledi:

“Oda bünyesinde AR-GE birimi oluşturarak üyelerimizin işlerini geliştirmelerine yönelik ilgili tüm kurum ve kuruluşlarla irtibatlarını sağlayarak onlara ticaretlerinde yeni ufuklar açacağız. Mesleki eğitim faaliyetlerinde öncülük edip, devletin ilgili kurum ve kuruluşları ile ortak projeler geliştireceğiz. Bu projeler kapsamında işçi ve işveren eğitimleri sağlayarak kentimizin ara eleman ve kalifiye eleman ihtiyacına çözüm üreteceğiz.

Üyelerimizi meslek gruplarına göre yurtiçi ve yurtdışındaki tüm önemli fuarlarla buluşturarak iş geliştirmelerine katkı sağlamak, daha da önemlisi kentimizde ulusal boyutta bir fuar organizasyonu gerçekleştirerek hem üreticilerimize pazar, hem de kentimizin tanıtımına katkıda bulunacağız. Tüm bu hizmetleri üyelerimize sunarken, onlara kaliteli bir hizmet vermek adına OTSO çalışanlarının eğitimine de özel bir ehemmiyet göstereceğiz.”

Osmaniyeli yatırımcıların Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi ile buluşmasına da katkı sağlayacaklarını belirten Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Devrim Murat  Aksoy, OTSO olarak şeffaf, ulaşılabilir ve denetlenebilir bir yönetim sergileyeceklerini söyledi.

Aksoy, 8 Nisan 2018 tarihinde yapılacak olan oda seçimleri için gruplarda yarışacak tüm adaylara da başarılar diledi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar