29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3275
EURO35.091
ALTIN2311.0

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Osmaniye’de Toplandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Osmaniye’de Toplandı
Abone ol
Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF)’nin Temmuz ayı yönetim kurulu toplantısı Osmaniye’de yapıldı.
Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF)’nin Temmuz ayı yönetim kurulu toplantısı Osmaniye’de yapıldı.

Osmaniye Aktif Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliği yaptığı toplantıya Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni, AGF Genel Başkan Vekili ve Y.Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, AGF Genel Başkan Yardımcıları Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan ve Osmaniye Aktif Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Ali Cihangir ile AGF Yönetim Kurulu Üyeleri Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abid Vanlı ve Burdur Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Taraşlı katıldı.

Yönetim Kurulu Toplantısı öncesi AGC’yi ziyaret eden Federasyon Genel Başkanı Mevlüt Yeni ve beraberindeki heyet Osmaniye’deki basın çalışmaları hakkında Cemiyet Başkanı Ali Cihangir’den bilgi aldı.

Yönetim Kurulu Üyeleri, AGC ziyaretinin ardından Büyük Osmaniye Otelinde iftar yemeğinde bir araya geldi.

Toplantının ev sahipliğini yapan AGC Başkanı Ali Cihangir, federasyon yönetim kurulu toplantısına 2. kez ev sahipliği yapmaktan duyduğu mennuniyeti dile getirdi. Cihangir, “Federasyonumuz bağlı bulunduğu Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu ile birlikte basın konusunda önemli gelişmelere imza attılar. Yıllardır ihmal edilen, sahipsiz kalan yerel basının Türkiye’de ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından yeniden muhatap alınması ve önemsenmesi Federasyonlarımız ile Konfederasyonumuzun etkin ve verimli çalışmasının sonucudur.” diyerek Federasyon ve Konfederasyon yöneticilerine teşekkür etti.

Ev sahipliğinden dolayı AGC Başkanı Ali Cihangir’e teşekkür eden Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Mevlüt Yeni, “Bu Osmaniye’de yaptığımız 2. Yönetim Kurulu Toplantısıdır. Bu da Osmaniye’yi önemsediğimizin işaretidir. Osmaniye Federasyonumuz ve Konfederasyonumuz bünyesinde önemli bir yere sahiptir. Ali başkanımız başta olmak üzere AGC bünyesindeki meslektaşlarımız yüzümüzü ağartan çalışmalar yapmaktadırlar. İlkelerimize sahip çıkan, mesleğin onurunu koruyan bu duruşlarından dolayı kendilerini kutluyorum. AGC’nin mesleki alandaki öneri ve teklifleri Federasyonumuz ve konfederasyonumuz tarafından dikkate alınarak sonuçlandırılmaktadır.” dedi.

Üye Cemiyetlerin faaliyetlerinin de değerlendirildiği toplantıda AGF’nin yaptığı çalışmalar ile yapılması planlanan projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Son olarak Ağustos ayı Yönetim Kurulu toplantısının Isparta’da yapılması kararlaştırıldı.



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar