26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.532
EURO35.0123
ALTIN2437.9

AKÇEV-DER’den etkinlik

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AKÇEV-DER’den etkinlik
Abone ol
Osmaniye Ahlak Kültür ve Çevre Derneği (Akçev-Der), Feyz’ül Furkan Kur’an-ı Kerim Meali Müellifi Dr. Hasan Tahsin Feyizli’yi Osmaniyelilerle buluşturacak.
Osmaniye Ahlak Kültür ve Çevre Derneği (Akçev-Der), Feyz’ül Furkan Kur’an-ı Kerim Meali Müellifi Dr. Hasan Tahsin Feyizli’yi Osmaniyelilerle buluşturacak.

Osmaniye’de 20 ve 21 Kasım 2015 tarihlerinde  bir dizi program gerçekleştireceklerini belirten Akçev-Der Başkanı Av. Hasan Göçer, etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Osmaniye Merkez Zafer Camii’de 20 Kasım günü merkezi sistem aracılığı ile Cuma namazından önce “Kur’an-ı Kerîm’e Göre Peygamberlerin Tevhid Mücadelesi ve Mü’minlerin Vasıfları” konulu vaaz verilecek.

Aynı gün saat 14.30 -15.15 arası, Osmaniye Erkek İmam–Hatip Lisesi konferans salonunda “Güzel Ahlâk ve Adaletin Önemi” konulu konferans gerçekleştirilecek.

Yine aynı gün Osmaniye Eğitim Bir Sendikasının konferans salonunda, sadece öğretmenlere yönelik olarak, yatsı namazını müteakip, Kur’an-ı Kerîm’e göre Tebliğ–İrşad ve Eğitimci / Öğretmenin Önemi” konulu konferans verilecek.

21 Kasım 2015 Cumartesi sabah namazını müteakip saat 06.30 – 09.30 arası, Osmaniye Ahlak Kültür ve Çevre Derneği konferans salonunda, üyelerimize yönelik olarak kahvaltılı sohbet programı yapılacak.

Aynı gün Osmaniye Merkez Alibeyli Camii’nde yatsı namazına müteakip bay ve bayanlara yönelik, “Kur’an-ı Kerîm’e Göre Güzel Ahlak, Aile ve Adaletin Önemi” konulu vaaz / sohbet yapılacak.

Ayrıca 20 Kasım Cuma günü saat 14.30 -15.30 arasında Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinde, Pozitif Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü organizasyonu ile Eğitimci – İlahiyatçı Şeyhmus Yılmaz tarafından “Kritik ve Analitik Düşünce Bakış Açısıyla; Genç Düşünen Beyin ve Sistematik Düşünme” konulu konferans da düzenleneceğini belirten Akçev-Der Başkanı Av. Hasan Göçer; tüm Osmaniye’lileri, aileleri, komşuları ve dostları ile bu programlara bekliyoruz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar