20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

AK Parti’den OGC’ye Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti’den OGC’ye Ziyaret
Abone ol
AK Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya ile İl Başkanı Hamza Tor ile  bazı yönetim kurulu üyeleri Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti  (OGC)’yi  ziyaret etti.

AK PartiOsmaniye Milletvekili İsmail Kaya ile İl Başkanı Hamza Tor ile  bazı yönetim kurulu üyeleri Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti  (OGC)’yi  ziyaret etti.

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni yönetim kurulu üyelerine “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulunduklarını belirten Ak Parti İl Başkanı Hamza Tor, ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında;  “Öncelikle OGC’nin geçen dönemki başarılı çalışmalarında görev alan başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum.

Başkan İsrafil Avcı’yı yeniden göreve gelmesinden dolayı kutluyorum. Yeni yönetime ve yer alan arkadaşlarımıza da hayırlı olmasını diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun, yolunuz açık olsun. Allah, hem Osmaniye için hem de cemiyetiniz için hayırlı uğurlu etsin” dedi.

Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya ise yaptığı konuşmada; “Öncelikle eski yönetimde yer alan arkadaşlara çalışmaları ve hizmetleri için teşekkür ediyorum. Başkanımızı ve yeni yönetimini de tebrik ediyor ve bundan sonraki çalışmalarında aynı başarılarının devamını diliyorum. Ben, Osmaniye’de parti gözetmeksizin herkesin milletvekili olarak talep ve hizmetler için gece gündüz çalışıyoruz.

Bu çalışmalarımda elbette il ve ilçe yönetimlerimiz de yer almaktadır. Meclis çalışmalarından fırsat buldukça da Osmaniye’ye geliyor ve halkımız ile buluşuyorum. Bu çalışmalarımızı daha da geliştirmek için Halk Günleri düzenleyeceğiz inşallah. Sizlere de verdiğiniz destek ve çalışmalar için ayrıca teşekkür ediyorum.”dedi.

OGC Başkanı İsrafil Avcı, ziyaretten dolayı teşekkür ettiğini belirterek; “Bugüne kadar sayın vekilimiz ve il yönetimi ile iyi ve uyumlu çalışmalarımız oldu.

Vekilimizin çalışmalarından da memnunuz. Aradığımızda da her zaman kendisine ulaştık ve her konuda bizlere yardımcı olmaya çalıştı. Sayın il başkanım ve yönetimine de teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızda oldular. Bizler de basın olarak her zaman sizin yanınızdayız. Osmaniye için yapılan her güzel çalışmanın destekçisi olacağız. Bundan sonraki çalışmalarınızda sizlere başarılar ve kolaylıklar diliyorum”diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından ziyaret sohbet havası içerisinde geçerken, bazı medya mensupları kentin sorunları ile ilgili Milletvekili İsmail Kaya’ya sorular yönelttiler.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar