29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3677
EURO34.9763
ALTIN2325.0

Ak Parti’den 14. Yılda Vefa Gecesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Parti’den 14. Yılda Vefa Gecesi
Abone ol
Ak Parti’nin kuruluşunun 14. yıl dönümü dolayısıyla, Osmaniye İl Başkanlığı tarafından “Vefa Gecesi” düzenlendi.
Ak Parti’nin kuruluşunun 14. yıl dönümü dolayısıyla, Osmaniye İl Başkanlığı tarafından “Vefa Gecesi” düzenlendi.

Öğretmenevinde düzenlenen geceye Ak Parti Osmaniye Milletvekilleri Suat Önal, Mücahit Durmuşoğlu, İl Başkanı Hamza Tor, Merkez İlçe Başkanı Cihat Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Meryem İci, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Enes Demir, kurucu üyeler ile partinin kuruluşundan bugüne kadar teşkilatlarda görev almış yöneticiler katıldı.

Son günlerde artan terör olaylarını lanetleyen İl Başkanı Hamza Tor, bu olaylarda hayatını kaybeden şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve millete başsağlığı diledi. Ak Parti’nin bir grup erdemli insan tarafından kurulduğunu belirten Tor, “Partimizi millet kurdu, bize ise tabelasını asmak düştü. Bugün 14. yılını kutladığımız Ak Parti, milletin partisi olmuş ve gücünü de sadece milletten almıştır. Ak Parti, milletten aldığı güç ve cesaretle yoluna devam edecektir. Başta kurucular kurulu olmak üzere partimizin kuruluşundan bugüne kadar görev almış tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimiz sunuyor, aramızdan ayrılan Hakk’a yürüyen tüm kardeşlerime de Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Ak Parti’nin köklerinin çok derinlerde, atisinin ise çok uzaklarda olacağını ifade etti.

Koalisyon görüşmelerinde muhalefetin tutumunu eleştiren Durmuşoğlu, “Memleket meselelerinde muhalefetin bir dertlerinin olmadığı görülüyor. Biz sorumluluktan vazgeçmedik ve asla da vazgeçmeyeceğiz. Biz bu aziz millete layık olmak için üzerimize ne düşüyorsa onu yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Son olarak partililere hitap eden Milletvekili Dr. Suat Önal, İl Başkanı Hamza Tor’a Ak Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar partide görev almış yöneticiler için düzenlediği ‘Vefa Gecesi’nden dolayı teşekkür etti. Tarih boyunca dış güçlerin Anadolu üzerinde sürekli emelleri olduğuna dikkat çeken Önal, “14 yıl önce Ak Parti ile millet iktidara geldi. Milletin iktidarında Türkiye, özüne dönerek büyüdü, gelişti ve dünyadaki mazlumlarında umut ışığı oldu.

Güçlü bir Türkiye’yi gören dış güçler, yine kirli senaryolarla Türkiye’nin önüne engeller koymak istiyorlar. Bizlere düşen bu tabloyu iyi okumaktır. 7 Haziran’da diğer siyasi partiler kendi oylarını arttırma gayretinin yerine Ak Parti’yi nasıl tek başına iktidardan alıkoymanın gayretine girmişse, bugün biz birbirimize daha çok kenetlenmeliyiz. Birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmeliyiz” şeklinde konuştu.

Ak Parti Osmaniye İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Vefa Gecesi’nin sonunda kurucu İl Başkanı Metin Özdemir, eski İl Başkanları Ali Binboğa, Hamza Yılmazer, Ömer Yağmur, Emir Hasan Arslantaş ile Eski Merkez İlçe Başkanları İbrahim Düzgün, Yusuf Çenet ve Sait Kıraç’a hizmetlerinden dolayı “Teşekkür” plaketi verildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar