23 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5739
EURO34.8881
ALTIN2432.5

Ak Parti Osmaniye'de devir teslim töreni

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Parti Osmaniye'de devir teslim töreni
Abone ol
AK Parti Osmaniye İl Başkanlığına seçilen Hamza Tor, görevi eski başkan Avukat Emir Hasan Arslantaş'tan devraldı.

AK Parti Osmaniye İl Başkanlığına seçilen Hamza Tor, görevi eski başkan Avukat Emir Hasan Arslantaş'tan devraldı.

Tek listeyle gidilen 5'inci olağan kongre sonucunda İl Başkanlığına seçilen ve mazbatasını alan Tor'un görevi devralması dolayısıyla Ak Parti İl Binasında tören düzenlendi.

Eski il Başkanı Arslantaş yaptığı konuşmasında, yaklaşık üç sene önce Ömer Yağmur'dan hizmet yarışıyla alınan bayrağı yeni il başkanı Hamza Tor'a devretmenin mutluluğunu ve hazını yaşadığını söyledi.

Gözünün arkada kalmayacağını vurgulayan Arslantaş, "Teşkilatımızın kurucu gençlik kollarından beri bu partinin içersinde olan ve bağrından yetişmiş bir dostumuz kardeşimize bu görevi tevdi edeceğiz. Bu teşkilatta nice güzel hizmetlere imza atacaktır. 'Biz biriz hep beraberiz' Ak Partinin de güzelliği budur zaten. İsimler gelir geçer, ama bu parti bu dava hep baki kalacaktır. Bundan sonra da teşkilatımızın ve il başkanımızın emrindeyiz. Bizi nereye uygun görürse biz oradayız. Partimizin başarısı için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Ak Parti, ben değil biz diyenlerin partisi, bu biz diyenlerin başkanı da yeni dönemde Hamza Tor Beyefendidir. Huzurlarınızda şahsı ve tüm yönetim kurulu üyelerimize başarılar diliyor, gönül rahatlığıyla mazbatasını kendisine tevdi ediyorum." dedi. 


Başkanlık mazbatasını devralan Avukat Hamza Tor ise konuşmasında şunları kaydetti: "Gönül rahatlığı ve huzuru içerisinde başkanımız bize görevi tevdi ediyor. Bizde aynı gönül rahatlığı ve huzuru içerisinde devralıyoruz. Şunu çok açık yüreklilikle ifade ediyoruz ki, bizden önce ki tüm il  başkanlarımız Metin Özdemir'den Ali Binboğa'ya, Hamza Yılmazer'den, Yavuz Korkmaz'dan Ömer Yağmur'a il başkanlarımızla geçmişteki süreçlerde bir ve beraber çalıştık. Ben inanıyorum ki bütün benden önceki başkanlarımız partimizin çıtasını Osmaniye'de belli bir noktaya getirdiler. Bizde bundan sonraki süreçte bu çok saygıdeğer başkanlarımızın bıraktığı noktadan çok daha ileriye götürmek adına gayretle, azimle, aşkla, şevkle çalışacağız. Bir olacağız, birlikte olacağız, iri olacağız, diri olacağız inşallah diyorum."

Konuşmalarının ardından başkanlık koltuğuna oturan Hamza Tor, tebrikleri kabul etti.



Tor ve yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte toplu hatıra fotoğrafı .ekilmesiyle devir teslim töreni sona erdi.






  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar