24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5209
EURO34.808
ALTIN2418.9

Ak Parti Osmaniye Seçim Bürosu Açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Parti Osmaniye Seçim Bürosu Açıldı
Abone ol
Ak Parti Osmaniye Seçim Bürosu, Grup Başkanvekili Mahir Ünal’ın katılımıyla açıldı.
Ak Parti Osmaniye Seçim Bürosu, Grup Başkanvekili Mahir Ünal’ın katılımıyla açıldı.
 
Osmaniye’ye son 13 yılda 4,5 Milyar TL yatırım yapıldığını söyleyen Mahir Ünal, önceki hükümetlerin Türkiye geneline yaptıkları toplam yatırım miktarının sadece 11 Milyar TL olduğuna dikkat çekti.

Seçim bürosu açılışına Ak Parti İl Başkanı Hamza Tor, Milletvekili Dr. Suat Önal, Milletvekili Adayları Mücahit Durmuşoğlu, Mehmet Sarı, Emir Hasan Arslantaş, SKM Başkanı Ali Binboğa, Merkez İlçe Başkanı Cihat Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Meryem İci, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Enes Demir, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz ve teşkilat üyeleri ile vatandaşlar katıldı.



2002 yılında ülkenin uçurumun kenarına getirildiğini belirten Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, milletin evlatlarının Türkiye’yi 2023’e taşıdığını söyledi.

Bu milletin adamı gözünden tanıdığını belirten Mahir Ünal, “Bize diyorlar ki siz her seçimi nasıl kazanıyorsunuz? Bizim bu milletle gönül bağımız var. Siz bu millete yıllarca bidon kafa dediniz, göbeğini kaşıyan adam diyerek horladınız. 13 yıldır iktidardayız, millete hizmet etmek dışında ne yaptık? Osmaniye’ye 13 yılda 4,5 Milyar TL yatırım yaptık. Bizden önceki hükümetlerin Türkiye geneline yaptıkları yatırım miktarı ise sadece 11 Milyar TL” diye konuştu.



Milletin lafa değil icraata baktığını söyleyen Ünal, “Biz geldiğimizde bu ülkenin toplam döviz rezervi 28 Milyar dolardı. Bunu 138 Milyar dolara çıkardık. 13 yılda hazineyi damlaya damlaya doldurduk ya, şimdi gelip yağmalamayı planlıyorlar. Bunlar diyorlar ki elimizde var dağıtalım. Yarın ne yapacağız? Bu kafayla siz bu ülkeyi uçurumun kenarına getirdiniz. Bu milletin evlatları 2002’de bu ülkeyi uçurumun kenarında aldı şimdi 2023’e taşıyor. Bu ülkeyi biz çocuklarımızdan emanet aldık ve onlara güzel bir ülke bırakmak istiyoruz” dedi.

Ak Parti iktidara gelmeden önce toplanan her 100 liralık verginin 86 lirasının faize gittiğini belirten Ünal, “Bunların para baronları devletten düşük faizle kredi alıyorlar, devletten düşük faizle aldıkları bu parayı tekrar devlete yüksek faizle borç olarak veriyorlardı. Yatırım yapmıyorlardı, risk almıyorlardı, istihdam oluşturmuyorlardı. Devletin parasıyla devleti soyuyorlardı. Bugün milletten toplanan her 100 liralık verginin sadece 14 lirası faize gidiyor. 86 lira nere, 14 lira nere? Faize giden parayı 86 liradan 14 liraya düşürünce devletin kasasında 1 trilyon 200 Milyon para kaldı. 13 yılda milletin parasına sahip çıkılmasaydı bu 1 triyon 200 milyon, para baronlarının, faiz lobisinin cebine gidecekti. Biz ne yaptık milleten aldığımızı millete hizmet olarak aktardık. Onun için bize düşmanlar, onun için Tayyip Erdoğan’a düşmanlar. Bunlara para gitmiyor artık, çünkü para musluklarını kapattık” şeklinde konuştu.

Önal, “Hizmetleri saymakla bitiremeyiz”


Coşkulu kalabalığa hitap eden Ak Parti Osmaniye Milletvekili ve Adayı Dr. Suat Önal, hükümetin Osmaniye’ye ve Türkiye’ye yaptığı hizmetlerin saymakla bitirilemeyeceğini söyledi. Hizmetlerin devam etmesi için 7 Haziran’da istikrarın sürmesi gerektiğini iafede eden Önal, “Önceki hükümetler milleti uyuttu. Ancak Ak Parti icraat yaptı. Şimdi de onlar konuşuyor, biz hizmet yapıyoruz. Yani, Onlar Konuşur, Ak Parti Yapar. Bu millete yıllardır tepeden bakan, hakir gören, 2. Sınıf, 3. Sınıf vatandaş nitelemesi yapanlara karşı, onları siyasi tarihlerindeki mezarlarını kazmaya ve 7 Haziran’da Osmaniye’de yeni bir tarih yazmaya hazır mısınız?”dedi.

Osmaniye İkinci Yarıya Hazır

Ak Parti’nin Osmaniye’de hayalleri gerçekleştirdiğini söyleyen İl Başkanı Av. Hamza Tor, “7 Haziran’da ikinci devre başlayacak. İlk devreyi kurucu genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile tamamladık. İnşallah ikinci devre Bilge Adam, Yiğit İnsan Ahmet Davutoğlu ile daha büyük hizmetlere imza atacak ve milletimize hizmet edeceğiz. Osmaniye, Yeni Türkiye’de güçlü şekilde yerini alacak.” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar