25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5027
EURO34.983
ALTIN2436.4

Ak Parti Milletvekilleri TÜMSİAD’ı Ziyaret Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Parti Milletvekilleri TÜMSİAD’ı Ziyaret Etti
Abone ol
Ak Parti İl Başkanı Av. Hamza Tor, milletvekilleri Dr. Suat Önal ve Mücahit Durmuşoğlu ile birlikte Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şubesini ziyaret etti.
Ak Parti İl Başkanı Av. Hamza Tor, milletvekilleri Dr. Suat Önal ve Mücahit Durmuşoğlu ile birlikte Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şubesini ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜMSİAD Osmaniye Şube Başkanı Murat Özkardeş, iş dünyası olarak hükümetin bir an önce kurulmasını beklediklerini söyledi.

Suruç ve Adıyaman’da meydana gelen menfur terör saldırılarını kınayan Özkardeş, “Seçim sonrası hükümet kurma, devletimizin güçlü ve istikrarlı olarak aynı şekilde yoluna devam etmesi yönünde çalışmaların sürdüğü bugünlerde bu kanlı terör saldırılarının hedefi ülkemizin huzuru, birlik ve beraberliğimizi bozmaktır.

Şu çok iyi bilinmelidir ki, aziz milletimiz bunlara asla fırsat vermeyecektir. Yaşadığımız üzüntünün tarifi imkânsızdır. Hayatını kaybedenlere Allah`tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum” dedi.

Terörün her türlüsüne karşı çıkılması ve lanetlenmesi gerektiğini belirten Ak Parti Osmaniye İl Başkanı Av. Hamza Tor, “Terörün dini, milleti, iyisi, kötüsü, haklısı, haksızı, ideolojisi, mazereti olmaz. Terörün kimden geldiği, kime yapıldığı fark etmez. Terör, Terördür.

Suruç'ta ülkemizin huzur ve güvenliğini hedef alan ve çok sayıda vatandaşımızın hayatına kasteden terör saldırısını lanetliyorum. Suruç'ta Terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve Adıyaman'daki şehit askerimize Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diliyorum” şeklinde konuştu.
 
Ak Parti’nin Türkiye’yi hükümetsiz bırakmayacağını belirten Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, “Parti olarak milletin sandıkta verdiği mesajı aldık ve bunun gereğini yerine getirmeye çalışıyoruz. Koalisyon görüşmelerini samimi ve şeffaf bir şekilde yürütmeye çalışıyoruz.

Milletimizin beklentisi de hükümetin kurulmasıdır. TÜMSİAD’ı Osmaniye‬'nin sorunlarına kesin ve kalıcı çözümler sunmak için her zaman iş birliğine açık olduğu için kutluyor, teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal ise ülkenin öncelikli gündeminin hükümetin kurulması olduğunu söyledi.

Terör saldırılarının hedefinin ülkedeki huzur iklimini bozmak olduğunu ifade eden Önal, “Kim tarafından gerçekleştirilirse gerçekleştirilsin kime karşı olursa olsun terörün meşru hiçbir yönü yoktur. Terörün iyisi ya da kötüsü olmaz. Teröre karşı toptan bir ittifak oluşturulmalıdır.

Sayın Başbakanımızın teröre karşı 4 partiyi ortak açıklama yapmaya davet etmesi tarihi bir sorumluluktur. Suruç ve Adıyaman’daki menfur saldırıları kınıyor, milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar