17 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5285
EURO34.6276
ALTIN2490.9

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ KAYA, CGC’Yİ ZİYARET ETTİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ KAYA, CGC’Yİ ZİYARET ETTİ
Abone ol
Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya ve İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Ali Gizlice, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti’ni (CGC) ziyaret etti.

Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya ve İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Ali Gizlice, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti’ni (CGC) ziyaret etti.

CGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve TGK Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir, yaptığı açıklamada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Cemiyet, Federasyon ve Konfederasyon çalışmaları hakkında bilgi veren Cihangir, mesleki sorunlar ve beklentilerin çözümü için çalışma yapıldığını kaydetti.
 
Mesleğin daha iyi icra edilmesi için yeni kazanımları önemsediklerini dile getiren Cihangir, “Bizim için her üyemiz değerlidir. Doğru, dürüst, objektif, tarafsız yayıncılık anlayışını benimseyen gazeteciliği güçlendirmek adına yoğun çaba harcıyoruz. Bu anlamda konfederasyonumuz büyük adımlar attı. Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu, ülkemiz genelinde 8 bölgesel ve genel gazeteciler federasyonunu bir araya getiren, üye ve temsil yetkisi veren federasyonlarla birlikte 86 gazeteciler cemiyeti ile basın derneklerinin güç birliği yaptığı, yaklaşık 20 bin medya çalışanının en üst çatı meslek kuruluşudur” şeklinde konuştu.

İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Ali Gizlice, köylerde yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi.

AK Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, yaz döneminde kentte ziyaretlerde ve incelemelerde bulunduğunu belirtti.
Kasım ayında yapılacak yatırım programlarına girmesi gereken ihtiyaçları yerinde inceleyerek tespit etmeye çalıştığını ifade eden Kaya, “Bu dönem Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’ne (OKÜ) 14 yeni bölüm daha kazandırdık. Bu üniversitemizin öğrenci kapasitesini arttırmak ve Osmaniye ekonomisine katkı sağlamak anlamına geliyor. Ayrıca üniversitemizin kız öğrencileri için Bin kişilik yeni bir Kız Yurdu daha yapılıyor. İnşallah önümüzdeki sene hizmete girecektir” dedi.

KARAÇAY A TİPİ MESİRE ALANI PROJESİ
Bilindiği gibi daha önce Cebelibereket Mesire Alanı ile ilgili ihale yapıldı, ancak talipli çıkmayınca burasının ihalesi yeniden yapılacak. Diğer yandan yine yeni bir mesire alanı olarak Karaçay A Tipi Mesire Alanı Projesi hazırlanıyor. Bu proje daha kapsamlı olacak. Yüzme havuzundan piknik alanlarına, yürüyüş parkurlarından oyun alanlarına çok kapsamlı ve ailelerimizin gönül rahatlığı ile gelebileceği bir mesire alanı olacak. Burası da ihale ile verilecek.

600 YATAKLI DEVLET HASTANESİ
Sizlerin ve Osmaniyeli hemşerilerimizin merak ettiği 600 Yataklı Devlet Hastanesi’nin ihalesi yapıldı ve ihaleyi alan şirket ile anlaşma imzalandı. Yani artık top ihaleyi alan şirkette. Sanırım önümüzdeki günlerde yapımına başlanır.

NOHUTTEPE TRAP ve SKEET POLİONU
Nohuttepe köyündeki atıcılık alanında güzel bir poligon ve tesis yapıldı. Burada avcılar ve atıcılarımız Trap ve Skeet sporu yapabilecekler. Trap ve Skeet yurdumuzda ihmal edilmiş ve yeterli desteği görememiş spor dallarıdır. Aslında trap ve skeet, silah ve av meraklılarının avın kapalı olduğu mevsimde hem yeteneklerini geliştirebilecekleri, hem de keyifli zaman geçirebilecekleri etkinliklerdir. Diğer taraftan avlanmaya sıcak bakmayan ama atış sevenler için de güzel bir fırsattır. Burasının da sadece birkaç alet eksiği var, onlar da tamamlandığında hizmete girecek. Osmaniyeli ailelerin de gidebileceği ve hoşça vakit geçireceği bir yer olacak.
Ziyaret basın mensuplarının sorularının cevaplandırılması ile devam etti.
CGC Başkanı Ali Cihangir, Kaya’ya yerel basının acil çözüm bekleyen sorunlarının yer aldığı dosyayı sundu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar