29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3752
EURO35.0414
ALTIN2325.3

Ak Parti İlk Mahalle Mitingini Dumlupınar’da Yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Parti İlk Mahalle Mitingini Dumlupınar’da Yaptı
Abone ol
7 Haziran seçimlerinde yeni bir tarih yazmaya hazırlanan Ak Parti, Osmaniye’deki ilk mahalle mitingini Dumlupınar’da yaptı.
7 Haziran seçimlerinde yeni bir tarih yazmaya hazırlanan Ak Parti, Osmaniye’deki ilk mahalle mitingini Dumlupınar’da yaptı.

Ak Parti’nin büyük mahalle mitinglerinin seçime kadar her akşam farklı bir mahallede yapılacağı bildirildi.

Ak Parti’nin Yunus Emre, Dr. İhsan Göknel, Rahime Hatun ve Yeni Mahalle’yi kapsayan “Büyük Mahalle Mitingi” Dumlupınar Mahallesi’nde yapıldı.

Ellerinde Türk Bayrakları ve Ak Parti bayrakları ile miting alanını dolduran mahalle sakinlerinin coşkusu, Ak Parti’nin seçim zaferlerine bir yenisini daha ekleyeceğinin habercisi ve müjdecisi oldu.

Ak Parti Osmaniye Merkez İlçe Başkanı Cihat Yılmaz ile SKM Başkanı Ali Binboğa’nın selamlama konuşması yaptığı mitingde İl Başkanı Av. Hamza Tor, Osmaniye Milletvekili Adayları Emir Hasan Arslantaş ve Dr. Suat Önal halka hitap etti. Mitinge Kadın Kolları Başkanı Meryem İci, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Enes Demir ve Ak Parti Osmaniye Milletvekili Aday Adayları da katıldı.

Osmaniye’ye son 13 yılda yapılan yatırımlardan bahseden İl Başkanı Hamza Tor, “Osmaniye’nin neresine bakarsanız bakın hep Ak Parti’nin eserleri var. İnşallah 7 Haziran’dan sonra şehrimize ve ülkemize daha çok yatırım, daha çok destek sağlayacağız. Yeni Türkiye yolunda ikinci yarı başlıyor. Birlikte daha güçlü Osmaniye’yi kurmaya hazır mısınız? Bütün geçmiş seçimlerin rekorunu kırıp Ak Parti’ye rekor bir destek vermeye var mısınız?” dedi.

Ülkeyi kaosa götürmek isteyenler olduğuna dikkat çeken Ak Parti Osmaniye Milletvekili Adayı Emir Hasan Arslantaş, kaos tuzakları kuranlara milletin 7 Haziranda gereken cevabı vereceğini söyledi. 2002’de kendi ayakları üstünde duramayan bir ülke devraldıklarını belirten Arslantaş, “Hastalar hatta ölüler bile hastanelerde rehin alınıyordu. Uçsuz bucaksız ilaç kuyrukları vardı. Emekliler maaş kuyruklarını hayatlarını kaybediyordu. IMF’den borç alarak günlük hesaplar içinde yürütülebiliyordu. Banka faizleri yüzde 7 binlere çıkıyor, birçok banka batıyor ve esnaflar yazar kasayı yerlere çarpıyordu. Kızlarımız üniversite kapılarında başörtüsü sebebiyle bekletiliyordu. Eğitim haklarını engelleniyordu. İnsanlar tek tek fişleniyor, inançları sebebiyle birçok insan zulme uğruyordu. Ak Parti, 28 Şubat’ın zulümlerine karşı, demokrasiyi Türkiye’de yeniden inşa etti.” diye konuştu.

Miting alanını dolduran coşkulu kalabalığa hitap eden Ak Parti Osmaniye Milletvekili ve Milletvekili Adayı Dr. Suat Önal, millete hizmetten başka bir şey düşünmedik dedi.

2002’yle bugünü kıyaslayan Milletvekili Önal, “Türkiye’de biz iktidara geldiğimizde 73 üniversite vardı, şu anda 193 üniversite var. 2007 yılında Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’ni kurduk. 2002’de Türkiye’nin toplam bütçesi 119,5 milyardı. Şu anda milli bütçemizden en büyük payı Milli Eğitim alıyor, 87,5 milyar Türk Lirası. 2002’nin toplam bütçesinin 3’te 2’si kadar biz sadece şimdi Milli Eğitim’e kaynak aktarıyoruz. Cumhuriyetimizin bize kadar gelen bütün dönemlerinin ürünü olarak 355 bin derslik vardı, biz buna 240 bin derslik ilave ettik, 30 bin hemen akıllı tahtayı dağıttık, 1 milyon bilgisayarı okullarımıza dağıttık, FATİH Projesiyle olağanüstü bir kampanya başlattık. Şu anda 865 bin öğretmenimiz var, bunun 475 binini AK Parti döneminde göreve başlattık. İstiyoruz ki gençlerimiz bu yeni dönemde en iyi şekilde eğitim alsınlar” şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar