19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3379
EURO35.2197
ALTIN2247.4

AK Parti İl Başkanı Hamza Tor’dan açıklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti İl Başkanı Hamza Tor’dan açıklama
Abone ol
Osmaniye Ak Parti İl Başkanı Avukat Hamza Tor, son günlerde yerel medyada AK Parti teşkilatını yıpratmaya yönelik yayınların üzüntü verici olduğunu belirtti.

Osmaniye Ak Parti İl Başkanı Avukat Hamza Tor, son günlerde yerel medyada AK Parti teşkilatını yıpratmaya yönelik yayınların üzüntü verici olduğunu belirtti.

Tor, yaptığı açıklamada, “Gerek milletvekillerimiz ve gerekse il, ilçe teşkilatlarımız Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımızla hemşerilerimize en iyi hizmeti sunmak için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaktayız” dedi.

Yerel bir gazetede yer alan ve milletvekilleri ile ilçe başkanı hakkında olumsuz algı oluşturmaya yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Tor, şunları kaydetti:
“Milletvekillerimiz birlik, beraberlik içerisinde Osmaniyemizin sorunlarının çözümü noktasında çok gayretli çalışmalar yürütmektedirler. Yapılacak her hizmeti teşkilatlarımızla istişare etmek suretiyle kentimize kazandırmanın mücadelesini vermektedirler. Bu birlik ve beraberlik içerisinde çalışmanın bir sonucu olarak Osmaniyemize birçok yatırımların gelmesine vesile olmuşlardır. Bundan sonraki süreçte de el birliği ve gönül beraberliği içerisinde durup, dinlenmek bilmeden çalışmaya, şehrimize yeni hizmetler kazandırmaya devam edeceklerdir.“

Tor, yine aynı gazetede merkez ilçe başkanı Cihat Yılmaz ile ilgili yazılanların da gerçeği yansıtmadığını dile getirdi.

Yapılan haberlerin tamamen algı oluşturmaya dönük, gerçeklikten uzak olduğunu belirten Tor, “İlçe başkanımız, gerek başkan seçilmeden önce ve gerekse ilçe başkanı olduktan sonraki süreçte hiçbir şekilde kamu ihalelerine katılmamıştır. Aslı, astarı olmayan mahalle dedikoduları ve asılsız ithamlarla yapılan haberlerin basın etiğine ve tarafsız yayıncılık anlayışına uygun olmadığını düşünmekteyiz. Ayrıca, bu tür gerçek dışı haberlere karşı hukuki mücadelemizi de sürdüreceğiz.” dedi.

AK Parti İl Başkanı Avukat Hamza Tor, AK Parti’nin Osmaniye’de girdiği her şeçimde alnının akıyla çıktığını, bu tür haberlerin partideki birlik ve beraberliği bozamayacağını belirtti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar