20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Ak Parti İl Başkanı Hamza Tor, Teşekkürler Osmaniye

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Parti İl Başkanı Hamza Tor, Teşekkürler Osmaniye
Abone ol
Ak Parti İl Başkanı Av. Hamza Tor, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun mitingine gösterdikleri yoğun ilgi ve sevgiden dolayı Osmaniyelilere teşekkür etti.
Ak Parti İl Başkanı Av. Hamza Tor, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun mitingine gösterdikleri yoğun ilgi ve sevgiden dolayı Osmaniyelilere teşekkür etti.

Osmaniyelilerin Cumartesi günü Yeni Türkiye’nin Başbakanını bağrına bastığını söyleyen Hamza Tor, Osmaniye’nin 7 Haziran’da milli irade destanı yazacağını belirtti.

7 Haziran’ın provası olan mitingin sevgi seline dönüştüğüne vurgu yapan Tor, “Sayın Başbakanımız 7 Haziran’da Osmaniye’den 4’te 4 istedi.

Osmaniye, Yeni Türkiye Yolunda ikinci yarıya hazır olduğunu gösterdi. Birlikte daha güçlü Osmaniye için 7 Haziran Osmaniye’nin kararı, büyümenin de devamı olacaktır” dedi.

Başbakan Davutoğlu’nun ‘Osmaniye’nin adı da güzel kendi de güzel’ ifadesinin çok anlamlı ve değerli olduğuna dikkat çeken il Başkanı Tor, Başbakanın “Osmaniye bizim çıramızdır, ışığımızdır, aydınlığımızdır” sözlerinin kente verdiği önemin göstergesi olduğunu belirtti.

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu’nun miting konuşmasındaki “Osmaniye sen yanımızdasın ya, bize gam ya da keder yok” sözünü hatırlatan Hamza Tor, “Başbakanımızın mitingdeki ‘Doğduğum dağlar ile gönül verdiğim Osmaniye, Yüksek Hızlı Trenle birleşmiş olacak” sözü bizler için müjde olduğu kadar mutluluktur. Miting alanını dolduran Osmaniyeliler destan yazmak ve 4’te 4 yapmak için Başbakanımıza söz verdi. Osmaniye İnşallah, 7 Haziran’da yeni bir milli irade destanı yazacak” diye konuştu. 

Ak Parti İl Başkanı Av. Hamza Tor, Yeni Türkiye’nin Başbakanı Ahmet Davutoğlu’nun Osmaniye mitingini Bayram gününe dönüştüren teşkilat üyelerine ve Başbakanı sevgi ve coşku ile yüreğine basan Osmaniyelilere teşekkür etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar