16 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.4546
EURO34.5039
ALTIN2469.3

Ak Parti İl Başkanı Arslantaş: Hayalleri gerçek yaptık

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Parti İl Başkanı Arslantaş: Hayalleri gerçek yaptık
Abone ol
AK Parti Osmaniye İl Başkanı Hasan Emir Arslantaş, partinin milletinin umudu olarak doğduğunu belirterek, “Hayalleri gerçek yaptık, ülkemizin çehresini değiştirdik” dedi.
AK Parti Osmaniye İl Başkanı Hasan Emir Arslantaş, partinin milletinin umudu olarak doğduğunu belirterek, “Hayalleri gerçek yaptık, ülkemizin çehresini değiştirdik” dedi.


Aslantaş, partinin 1. Olağanüstü Büyük Kongre ile ilgili Öğretmen evinde düzenlediği toplantıda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Toplantıya Ak Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal, Kadın Kolları Başkanı Zekiye Yılmazer, İl genel Meclisi Üyesi İsmail Kaya ve parti yönetim kurulu üyeleri katıldı.





Ak Partinin 27 Ağustos'ta Ankara'da 1.Olağanüstü Büyük Kongresini yapacağını belirten Arslantaş, “Partimiz bu kongreyle yeni genel başkanını seçecektir. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 21 Ağustos günü açıkladığı gibi, kongremizde genel başkan adayımız Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'dur.





Olağanüstü Kongremiz'de, tarihimizde ilk defa milletin doğrudan seçtiği cumhurbaşkanı olan genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı bayrak yarışında emanet yeni ellere teslim edilecektir. 27 Ağustos'ta liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın koyduğu ilkeler, açtığı yol ve inşa ettiği hizmet yolunda yeni bir sayfa açılacaktır. AK Parti milletin umudu olarak doğdu. Partimizi 2001 de kurduğumuzda ülkemiz her alanda mahrumiyetler ve krizler içindeydi. Milletimiz yokluklara, yolsuzluklara, yoksunluklara mahkum edilmişti. Biz milletin bize verdiği güç ile her bir soruna el attık. Bugüne dek başkalarının "yapılamaz" dediği birçok büyük icraatı gerçekleştirdik Hayalleri gerçek yaptık. Ülkemizin çehresini değiştirdik.” Dedi.


Artık Türkiye'nin yardım alan değil, yardım veren bir ülke olduğunu kaydeden Arslantaş, “Türkiye bugün dünyanın her yerinde mazlum ve mağdurun yanındadır. Demokrasi, refah ve açıklık ilkelerimizle model olduk. Bu 12 yılda bize karşı birçok kumpaslar kuruldu, engeller çıkarıldı, darbe teşebbüsleri oldu. Biz, milletimizin gücüne dayanarak bütün bu girişimleri bozguna uğrattık. Demokrasimizi güçlendirmeye, her türlü vesayeti kaldırmaya, hak ve özgürlükleri genişletmeye sürekli devam ettik. Milletimizin bize verdiği emaneti asla yere düşürmedik. Bizler AK Parti olarak bugüne dek demokraside, ekonomide, belediyecilikte, dış politikada yaptıklarımızla asla yetinmiyoruz. Bizim davamız milletimize layık olduğu demokrasiyi, refahı, gücü ve dünyada saygınlığı kazandırmaktır Bunun için Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023 için büyük hedefler koyduk. O ufka doğru bütün sevdamızla, gücümüzle, gayretimizle yürüyoruz.” Şeklinde konuştu.




AK PARTİ HERHANGİ BİR PARTİ DEĞİLDİR
Hasan Emir Arslantaş, “Partimiz milletin bağrından çıkmıştır. Bizim partimiz "ben" demeden "biz" diyenlerin, "partimiz" demeden "milletimiz" diyenlerin partisidir. Millete hizmeti aşk ile sevda ile benimseyenlerin; durmadan çalışanların, birliği, kardeşliği bayrak yapanların partisidir. İşte bu yüzden milletimiz, 2002den beri girdiğimiz her seçimde bize her seferinde daha büyük oranlarda destek vermiştir. Milletimiz gerek ülke yönetiminde gerekse belediyelerde bize olan güvenini sürekli göstermiştir. Bizim çabamız, bu büyük güvene daha çok çalışarak, daha yeni işler yaparak layık olmaya çalışmaktır. Hep daha iyiyi, daha güzeli ve daha doğruyu aramaktır. Asla yorulmayarak, durmayarak, yılmayarak Türkiye'yi bir dünya gücü haline getirmektir.” Dedi.


Hasan Emir Arslantaş şöyle devam etti: “Başbakanımız ve Genel Başkanımızın 10 Ağustosta Cumhurbaşkanı seçilmesi ile Yeni Türkiye'nin kapıları ardına kadar açılmıştır. 27 Ağustos'ta yapacağımız 1.Olağanüstü Büyük Kongremiz ile Yeni Türkiye yolunda yeni bir aşama başlayacaktır.Türkiye, bu yeni dönemde daha yüksek irtifalara daha büyük bir hızla yükselecektir. Türkiye güçlü, demokratik, müreffeh ve saygın bir ülke olma hedefine daha büyük bir azimle yürüyecektir.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar