19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3416
EURO35.1094
ALTIN2239.0

AK Parti, Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti, Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı
Abone ol
AK Parti Osmaniye İl Teşkilatı, 31 Mart’ta yapılacak belediye başkanlığı seçimleri için aday tanıtım toplantısı düzenlendi. 

AK PartiOsmaniye İl Teşkilatı, 31 Mart’ta yapılacak belediye başkanlığı seçimleri için aday tanıtım toplantısı düzenlendi. 

AK Parti MKYK üyesi Metin Yavuz, AK Parti Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ve İsmail Kaya, eski vekiller, eski il başkanları, il genel meclisi başkanı ile ilçe ve beldelerden de gelen çok sayıda partilinin katılımı ile adaylar tek tek tanıtıldı.

AK Parti, geçtiğimiz Pazar günü Tosyalı Kapalı Spor Salonu’nda, 6 ilçe ve 7 belde belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı.

Tanıtım sırasında İl Başkanı Avukat Hamza Tor başta olmak üzere Milletvekilleri ve MKYK üyesi Metin Yavuz, konuşmalarında “Cumhur İttifakı”na vurgu yaptı.  

AK Parti Osmaniye İl Başkanı Av. Hamza Tor, salonu dolduran kalabalığa yaptığı konuşmasında, 6 ilçe ve 7 belde de AK Parti adaylarını, il merkezinde ise “Cumhur İttifakı” adayı mevcut belediye başkanı Kadir Kara’yı kazandıracaklarını söyledi.

İl Başkanı Avukat Hamza Tor, “Bir olursak, beraber olursak, birlikte Osmaniye olursak kazanamayacağımız hiçbir seçim yok.  Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda, il merkezinde ittifakımızın adayı mevcut belediye başkanımız Kadir Kara’dır. İlçe ve belde belediye başkan adaylarımız gibi ittifakımızın adayına da sahip çıkacağız.

Diğer adaylarımız gibi mevcut belediye başkanımız Kadir Kara da dünya lideri Cumhurbaşkanımızın emanetidir. Nasıl partimizin ilçe ve beldelerinde adaylarımızın kazanması için çalışacaksak, ittifakımızın adayının kazanması için de daha fazla çalışacağız” dedi.

Tor, konuşmasının son kısmında ise, “Şimdi sizle akitleşelim, sözleşelim. Burada bu salonda bir söz verin. Cumhur İttifakımızın adayına da aynı şekilde destek verecekmisiniz? İttifakımızın adayını da kendi adaylarımız gibi destekleyecekmisiniz? Dünya lideri Cumhurbaşkanımızın emaneti Kadir Kara’yı yeniden seçecekmisiniz?” diye salonda bulunan partililerinden söz aldı.

Daha sonra Milletvekilleri İsmail Kaya ve Mücahit Durmuşoğlu, “Cumhur İttifakı”nın önemine vurgu yaparak,  ittifak adayı Kadir Kara için partililerinden destek isteyip söz aldılar. Bugünden itibaren adaylar ile sahaya ineceklerini, Osmaniyelilerin şehrine, değerlerine ve yetiştirdiği insanlara sahip çıktıkları zaman kimsenin önünde duramayacağını söylediler.

AK Parti MKYK Üyesi ve Metin Yavuz ise, “Devletin bekası tarafında AK Parti ve MHP dururken, karşımızda ana muhalefet ve kol kola girdikleri bölücü örgütün siyasi uzantıları var. Milletimiz bu net fotoğrafa bakarak tercihini yapacaktır" dedi.

Yavuz, Osmaniye'nin düşmana geçit vermeyen bir kale, Osmaniyelilerin de Türkiye sevdalısı insanlar olduğunu belirterek, "Osmaniye'de illete ve zillete geçit yoktur.

Kentteki vatandaşların milli birlik ve beraberlikten yana tercihlerini yapacaklarından eminim” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin hayata geçmesinde AK Parti kadar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP kadrolarının da taşın altına elini koyduğunu aktaran Yavuz, şöyle konuştu: "Dün Alparslan, Ertuğrul Gazi, Fatih Sultan Mehmet, Abdulhamit ve Mustafa Kemal Atatürk kimlerle mücadele ettiyse, biz de 15 Temmuz'da onlarla mücadele ettik. Oyun aynı, hedef aynı.

Sadece senaryo ve oyuncular değişti. Halen 7 düvele karşı mücadele veriyoruz. Devletin bekası tarafında AK Parti ve MHP dururken, karşımızda ana muhalefet ve kol kola girdikleri bölücü örgütün siyasi uzantıları var. Milletimiz bu net fotoğrafa bakarak tercihini yapacaktır."

Daha sonra AK Parti MKYK üyesi Metin Yavuz, 6 ilçe ve 7 belde belediye başkan adaylarını tek tek çağırarak, partililere tanıttı. İl Başkanı ve Milletvekillerinin de sahneye davet edilmesinin ardından Metin Yavuz, adayların ellerini kaldırarak başarılar diledi.

31Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde; Mevcut başkanlardan Düziçi İlçesi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, Bahçe İlçesi Belediye Başkanı İbrahim Baz, Düziçi ilçesi Yarbaşı Beldesi Belediye Başkanı Mustafa Önal tekrar aday gösterilirken, Toprakkale Belediye Başkanı olan ve CHP’den istifa ederek AK Parti’ye katılan İbrahim Demirci ise Tüysüz Beldesi’nden aday gösterildi.

AK Parti merkezde ise aday göstermeyerek, Cumhur İttifakı Adayı olarak MHP’nin mevcut Belediye Başkanı Kadir Kara’yı destekleyecek.

Buna göre Kadirli ilçesinde Mustafa Büyükbozdoğan, Düziçi ilçesinde Ökkeş Namlı, Bahçe ilçesinde İbrahim Baz, Toprakkale ilçesinde Avukat Mehmet Daşöz, Sumbas ilçesinde Zeki Demiroğlu, Hasanbeyli ilçesinde Şevket Yumru Tepe belediye başkan adayı oldu.

Beldeler de ise şu isimler açıklandı: Merkez Cevdetiye Beldesi Ahmet Kaan Coşkun, Düziçi Atalan Beldesi Bahattin Şahin, Düziçi Böcekli Beldesi İbrahim Rüştü Dombaloğlu, Düziçi Ellek Beldesi Abbas Yeşildemir, Düziçi Yarbaşı Beldesi Mustafa Önal, Sumbas Mehmetli Beldesi Fatih Seyitoğlu, Toprakkale Tüysüz Beldesi İbrahim Demirci.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar