19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5881
EURO34.8294
ALTIN2501.4

Ak Parti 14 Yaşında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Parti 14 Yaşında
Abone ol
AK Parti Osmaniye İl Başkanı Av. Hamza Tor, partisinin kuruluşunun 14. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
AK Parti Osmaniye İl Başkanı Av. Hamza Tor, partisinin kuruluşunun 14. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Osmaniye İl Başkanı Tor mesajında, AK Parti’nin milletin vicdanına hitap eden siyasi bir hareket olduğunu ifade eden Tor, Türkiye’nin değişim ve dönüşümünde Ak Parti’nin büyük rol oynadığını belirtti.

Ak Parti’nin Türkiye’nin umudu olduğunu ifade eden Hamza Tor, “Sessiz yığınların sesi olan partimiz, milletimizin verdiği destekle büyümeye devam etmiş, büyüdükçe de ülkemizi ve milletimizi karanlık dönemlerden aydınlığa kavuşturmuştur.

Partimiz kurulduğu günden itibaren milletin emrinde olmuş ve milletin iradesine sahip çıkmıştır. AK Parti’yi kuran da ve o günden bugüne omuzlarında taşıyan da milletin ta kendisidir.” ifadelerini kullandı.

14 Ağustos'u, "yeni bir dirilişin başlangıç günü" diye tarif ederek yola çıktıklarını belirten Tor, "14 yıl önce Yeni Türkiye'nin, Büyük Türkiye'nin hayaliyle yola çıkan erdemli insanların kurduğu AK Parti'nin, Türk siyasi tarihinin yaşayan efsanesi olduğunu bugün bir kez daha Türkiye'ye ve dünyaya gösteriyoruz" dedi.

Milletin iradesiyle kurulan AK Parti’nin her zaman milletin emrinde olacağını hatırlatan İl Başkanı Hamza Tor;  “Bu kutlu davada emeği olan kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, kurucular kurulu ile 14 yıl içinde görev almış bütün mahalle temsilcilerimize, bütün ilçe ve il teşkilatlarımıza, belediye başkanlarımıza, gençlik kolları başkanlarımıza, kadın kolları başkanlarımıza ve teşkilatımızın her kademesinde görev almış bütün kardeşlerime teşekkürlerimi, takdirlerimi ve minnetlerimi ifade ediyorum.

Ayrıca, AK Parti kadrolarına hizmet etmiş ve Hakk’a yürümüş bütün dava kardeşlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum”görüşlerine yer verdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar