19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.6006
EURO34.8371
ALTIN2495.4

Ahlaksız yazıya, kurumlar da seyirci kalıyor!...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ahlaksız yazıya, kurumlar da seyirci kalıyor!...
Abone ol
Osmaniye’de son zamanlarda yol kenarlarındaki ev, işyeri veya kurumların duvarlarına sprey boya ile çeşitli yazılar yazılması olaylarında ahlak dışı sözlerin de yazılmaya başlandığı görülüyor.
Osmaniye’de  son zamanlarda yol kenarlarındaki ev, işyeri veya kurumların duvarlarına sprey boya ile çeşitli yazılar yazılması olaylarında ahlak dışı sözlerin de yazılmaya başlandığı görülüyor.

Duvarlara yazılan yazıları okuyanların yüzleri kızarırken, günlerce bu ahlaksız yazıların silinmemesi Osmaniye adına üzüntü ile karşılanıyor.

BELEDİYE VE ORMAN FİDANLIK ŞEFLİĞİ UYUYOR MU?

Osmaniye’nin önemli bir noktasında kamu kurumunun duvarındaki ahlak dışı yazının görüntüsünü gazetemizde yayınlayarak yetkilileri duyarlı olmaya davet etmiştik.

Gazetemizin 8 mart 2016 Salı günkü sayısında, “Bu kadar da Ahlaksızlık olmaz!..” başlığı ile  fotoğraflı olarak yayınladığımız haberimize ilgili ve yetkililer tarafından duyarlılık gösterilmedi.

Bugün 15 mart 2016 Salı, haberimizin üzerinden 7 gün geçtiği halde o ahlaksız yazı duvarda durduğu gibi, yanına yenilerinin de eklendiği görülüyor.

Osmaniye merkez Raufbey mahallesi, Adnan Menderes Bulvarı, İl Özel İdaresi karşısındaki Orman Fidanlık Şefliği’ne ait bahçe duvarına yazılan yazıların haber yatığımız halde yerinde durması olayında yetkilileri göreve davet ediyoruz!

HABERİMİZİ YENİDEN YAYINLIYORUZ…

8 Mart 2016 Salı günkü gazetemizdeki haberi aradan 7 gün geçmesine rağmen olaya çözüm getirilmediği için yeniden yayınlama gereği duyduk.

“Osmaniye’nin Raufbey mahallesi Adnan Menderes bulvarı, İl Özel idaresi binası karşısındaki Orman Fidanlık müdürlüğü’ne ait bahçe duvarına değişik türden yazılar yazılmış.

Adnan Menderes Bulvarı üzerinden seyreden sürücüler ile yayalar Orman Fidanlık müdürlüğüne ait bahçe duvarındaki yazıları okurken ‘yüzleri kızarıyor’

Duvarlara bu yazıları yazanlar tepki görürken, ilimiz adına da yakışmayan sözlerin yer alması nedeniyle yetkililerin bir an önce buradaki yazıları silmelerini istiyoruz.

Duvardaki yazıyı okurlarımızla paylaşıyoruz, yazının birkaç harfin üzerini karartmak zorunda kaldık. Bizim üzerini kararttığımız harflerin aynen yazılı olduğunu belirtirken, “Bu kadar da ahlaksızlık olmaz!”diyoruz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar