20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

AGD Genel Başkanı Salih Turhan Osmaniye'de

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AGD Genel Başkanı Salih Turhan Osmaniye'de
Abone ol
ANADOLU Gençlik Derneği (AGD) Genel Başkanı Salih Turhan, Osmaniye'de şubenin yönetim kurulu ve dernek üyeleri ile bir araya geldi.
ANADOLU Gençlik Derneği (AGD) Genel Başkanı Salih Turhan, Osmaniye'de şubenin yönetim kurulu ve dernek üyeleri ile bir araya geldi.


Ziyarette AGD Genel Başkanı Salih Turhan, Teşkilattan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ersan Bilgin, Genel Başkan Yardımcısı Halil Adıgüzel, 16. Bölge Başkanı Osman Yücel ve 25. Bölge Başkanı Mücahit Çelik katıldı.


Anadolu Gençlik Derneği Osmaniye Şube Başkanı Yusuf Yalçın ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ülkemizin, 76 milyon insanımızın ve tüm İslam aleminin kurtuluşu için yaptığımız çalışmalar ile hakkın hakim kılınması için yaptığımız mücadele ile hayra motor şerre fren olan bir topluluk olmakla gurur duyuyoruz, fitnenin kol gezdiği günümüzde gençlerimizi kurtuluşa ermelerinde ve hayırlı işleri yapmakta çalışan bir gençlik olarak yetiştirmeye gayret gösteriyoruz, bu sebeple Osmaniye Anadolu Gençlik Derneği olarak her Cuma günü akşam dernek binamızda düzenlediğimiz Asr’ı Saadet Derslerini önemsiyoruz ve tüm halkımızı da bu etkinliğimize davet ediyoruz" dedi.


AGD Genel Başkanı Salih Turhan ise Adana'da ki bölge toplantısı sonrası Osmaniye'yide ziyaret etmek istediklerini belirterek, "Elhamdülillah çok verimli bir toplantı oldu, yaklaşık 500 kişilik bir yönetim grubu ile toplantımızı yaptık ve nihayete erdirdik. İnşallah Osmaniye’de de şu an yaptığımız toplantının feyz ve bereketi ile Rabbim daim etsin." Dedi.


Milli Görüş davasının motor gücünün gençler olduğunu belirten Salih Turhan, "Uyuşturucu yaşının 11'lere sigara kullanma yaşının 9'lara düştüğü bir ülkede gençlik geleceğimizin teminatı olamaz. Gençlik önce ahlak ve maneviyat düsturuyla yetiştirilmelidir. Bu konuda üzerimize çok büyük görevler düşmektedir. Bizler AGD olarak bir tek gencimizin helak olmasına dahi rıza gösteremeyiz. Bataklıktan kurtaramadığımız her gencin sorumluluğunu üzerimizde hissederiz. Son günlerde meydana gelen olaylar gündemi örtbas etmiştir, ahlaksızlık almış başını gitmiştir, Filistin, Arakan, Doğu Türkistan, Suriye, Mısır unutturulmaya çalışılıyor, çalışmalarımız sadece bizlerin değil tüm İslam coğrafyasının tüm mazlum coğrafyasının kurtuluşu için olmalıdır, tüm bu çalışmalarımız neticesinde Cenab-ı Allah cennetini inşallah bizlere nasip eder" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar