19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.8405
EURO34.6919
ALTIN2515.3

AGC’den Rektör Büyükalaca’ya Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AGC’den Rektör Büyükalaca’ya Ziyaret
Abone ol
Aktif Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca’yı makamında ziyaret etti.
Aktif Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca’yı makamında ziyaret etti.

AGC Başkanı Ali Cihangir, 2015-2016 akademik yılının başlamasından dolayı OKÜ Rektörü Büyükalaca’ya hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar diledi.

OKÜ’nün hızlı bir gelişim süreci yaşadığına vurgu yapan Cihangir, “Üniversitemizin geldiği noktadan iftihar ediyoruz. 2000 yılından sonra kurulan 50 üniversite içerisinde OKÜ’nün 15. sırada yer almasının bunun en önemli göstergesi olduğunu düşünüyorum. Bu gidişle OKÜ, gelecekte Türkiye’nin en iyi üniversiteleri arasında yer alacaktır.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Büyükalaca, Aktif Gazeteciler Cemiyeti yönetimine teşekkür etti.

OKÜ’nün öğrenci sayısının her yıl ortalama 2 bin arttığını söyleyen Büyükalaca, “Öğrenci sayımız 11 bin 365’e ulaştı. Akademik ve idari olmak üzere toplam 600 personelimiz, 40’ı yurt dışında 120’side yurt içinde olmak üzere toplam 160 doktora yapan akademisyenimiz var.” diye konuştu.

Tamamlanan ve devam eden projeler hakkında da bilgi veren OKÜ Rektörü Büyükalaca, Karacaoğlan Yerleşkesi’nde bölgenin en büyük ve Türkiye’nin sayılı büyüklükteki Mühendislik Fakültesi binası ile bünyesinde kütüphanenin yanında öğrencilerimize yönelik birçok modern birimi barındıran Öğrenci Yaşam Merkezi hizmete açıldı.

Yarı Olimpik kapalı yüzme havuzu ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi binaları ise tamamlanma aşamasına geldi. Aynı zamanda Sosyal Tesis ve Kreş binası, Enstitüler Binası, İlahiyat Fakültesi Binası ile Kadirli Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Binasının ihale süreçleri tamamlandı, inşaatları devam etmektedir. İnşallah önümüzdeki yıl bunların tamamlanma müjdesini sizlere veririz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar