19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5613
EURO34.8037
ALTIN2492.6

AGC’den Gençlere Özel Gazete: Turfanda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AGC’den Gençlere Özel Gazete: Turfanda
Abone ol
Tamamı genç yazarlardan oluşan Turfanda Gazetesi, Osmaniye Aktif Gazeteciler Cemiyeti (AGC) yayın organı olarak okuyucularla buluştu.
Tamamı genç yazarlardan oluşan Turfanda Gazetesi, Osmaniye Aktif Gazeteciler Cemiyeti (AGC) yayın organı olarak okuyucularla buluştu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda ilk sayısı çıkan Turfanda’yı OKÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi öğrencileri yayına hazırladı.

Turfanda Gazetesi’nin gençliğe hayırlı olmasını dileyen AGC Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyesi Ali Cihangir, cemiyet yayın organları arasına bir yenisi daha eklemenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.



Türkiye’nin gerçek gücünün gençlik olduğunu ifade eden Cihangir, “Turfanda’yı bir sosyal sorumluluk projesi olarak çıkardık. Genç siyasetçilerin fikir hasadı olan Turfanda, gençliğin sesi olacak. Gazetemizi, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi öğrencileri hazırlayacak. Biz sadece cemiyet olarak sahipliğini üsleniyoruz. Osmaniye’mize ve gençlere hayırlı olsun” dedi.

Turfanda’nın fikir ağırlıklı bir gazete olacağını belirten AGC Başkanı Ali Cihangir, “Cemiyet olarak geleceğimizin gençlikte, gençliğinde geleceğimiz olduğu inancındayız. Bugünün gençleri yarının yöneticileri olacak. Yazar kadromuzun tamamı gençlerden oluşuyor.



Bu gazeteden kaymakamlar ve valiler çıkacağına inanıyoruz. Genç siyasetçiler de ülke yönetiminde söz sahibi olacaklar.

Turfanda ile geleceğimiz olan gençlerin fikirlerini özgürce ifade edecekler. Genç beyinlerden çıkacak olan yeni ve farklı fikirler Turfanda ile okuyucularla buluşacak” diye konuştu.

AGC adına Başkan Ali Cihangir'in imtiyaz sahibi olduğu Turfanda Gazetesi’nde Tuğba Küçükosmanoğlu Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapıyor. Genel Yayın Yönetmenliğini Beyza Nur Akkaya’nın, Sayfa Editörlüğünü ise Talha Emir’in yürüteceği gazetenin yayın kurulunda ise Zeynep Coşkun, Burak İstanbullu ve Mustafa Çağlar yer alıyor.

Aylık olarak okuyucularla buluşacak olan Turfanda Gazetesi, Osmaniye’nin ilk ve tek gençlik gazetesi olma özelliği taşıyor.

AGC’nin yayın organları arasında Turfanda Gazetesi ile birlikte Aktif Radyo Tv, Spor 80 Gazetesi ve Güneysu Dergisi bulunuyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar