29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3762
EURO35.0141
ALTIN2325.4

AGC’den Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’a anlamlı hediye

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AGC’den Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’a anlamlı hediye
Abone ol
Osmaniye Aktif Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cihangir, Osmaniye’ye bir takım ziyaretler gerçekleştirmek için gelen Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’a ve Osmaniye Valisi Kerem Al’a 15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişiminde vatandaşların kahramanlığını anlattığı tabloyu hediye etti.
Osmaniye Aktif Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir, Osmaniye’ye bir takım ziyaretler gerçekleştirmek için gelen Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’a ve Osmaniye Valisi Kerem Al’a 15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişiminde vatandaşların kahramanlığını anlattığı tabloyu hediye etti.

AGC Başkanı Cihangir, Osmaniyeli ünlü şair-yazar Bestami Yazgan’ın oğlu, Osmaniye Genç İmam Hatipler üyesi Edip Ali Yazgan’ın kaleme aldığı ve 15 Temmuz akşamı gerçekleştirilmeye çalışılan hain darbe girişiminde, Türk Milletinin kahramanlığını anlattığı ‘Serdengeçtiler’ şiirini tablolaştırarak Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’a ve Osmaniye Valisi Kerem Al’a hediye etti.

Tabloda şiirin yanına ek olarak 15 Temmuz akşamı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile sokaklara dökülen vatandaşların göstermiş olduğu kahramanlıklar fotoğraflanarak tabloya yerleştirildi.

Aktif Gazeteciler Cemiyet Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir, “Demokrasi düşmanı bir grup tarafından 15 Temmuz akşamı gerçekleştirilmeye çalışılan hain darbe girişiminde sokaklara dökülerek kendilerini tankların, kurşunların önüne atan ve vatan için hayatlarından vazgeçen vatandaşlarımız için Osmaniyeli genç şair-yazar Edip Ali Yazgan kardeşimizin kaleme aldığı “SERDENGEÇTİLER” şiiri bizi çok duygulandırdı. Bizde AGC olarak Osmaniye’mize gelen sayın Başbakan Yardımcımız Veysi Kaynak Beye ve Valimiz Kerem Al’a böyle bir tabloyu hediye etmek istedik. Özellikle genç şairimiz Edip Ali Yazgan’a teşekkür ediyorum. Kalemine ve yüreğine sağlık. Bu tabloyu ilerleyen günlerde çoğaltarak tüm Osmaniye’de kamu kurum ve kuruluşlarına ve vatandaşlarımıza dağıtacağız” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar