20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Adalet Bakanı Gül baba ocağında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adalet Bakanı Gül baba ocağında
Abone ol
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, doğup büyüdüğü Gaziantep’in Nizip ilçesini ziyaret etti.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, doğup büyüdüğü Gaziantep’in Nizip ilçesini ziyaret etti.

İlçeye gelişinde otoban gişelerinde toplanan yoğun bir Nizipli hemşerisi tarafından karşılanan Bakan Gül Hatice Kübra Camiinde kıldığı Cuma namazı sonrasında babası Cemil Gül’ü evinde ziyaret etti.

Ziyarete Vali Ali Yerlikaya, Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Kaymakam Vekili Bünyamin Bilgin ve Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan da eşlik ettiler.

Ziyaret sonrası programına İlçe Kaymakamlığını ziyaret ederek devam eden Bakan Gül, burada Kaymakam Vekili Bünyamin Bilgin’den ilçede yürütülen hizmet ve yatırımlar hakkında brifing aldı.  

İlçede yürütülen hizmet ve yatırımların yerine getirilmesinde gösterilen gayretlere teşekkür eden Bakan Gül, daha sonra Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan’ı makamında ziyaret etti.

Nizip Adliyesi ve Nizip Barosunu da ziyaret eden Bakan Abdülhamit Gül’ü adliye teşkilatı mensupları karşıladı. Burada yargı mensuplarıyla görüşen Bakan Gül, yargı çalışmalarında başarılar diledi.

Daha sonra Nizip Ticaret Borsasına bir ziyaret gerçekleştiren Bakan Gül, Başkan İbrahim Sarı ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir toplantı yaparak, ilçede yürütülen ticaret hayatına ilişkin bilgiler aldı.

Borsa konferans salonunda muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlarla buluşan Bakan Gül, salona girişinde yoğun bir sevgi gösterisiyle karşılandı.

Buluşmada Bakan Gül, Vali Ali Yerlikaya, Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ve Başkan İbrahim Sarı birer konuşma yaptılar.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, doğup büyüdüğü ilçede kendisine emeği geçen ilçe halkına minnet ve teşekkürlerini sundu. Nizip İlçesine ömür boyu hizmet borcu bulunduğunu belirten Bakan Gül, “Sayın Başbakanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle atandığım bu görevde Allah mahcup etmesin” dedi.

Vali Yerlikaya burada yaptığı konuşmada; Gazi şehrin hükümette ekonomi ve adalet gibi iki önemli bakanlıkla temsil ediliyor olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, hizmet ve yatırımların tamamlanmasında verdikleri destekler için Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’e teşekkür ettiğini bildirdi.  

Taziye ziyaretlerinde bulunarak yakınlarını kaybeden ailelere “başsağlığı” dileğinde bulunan Bakan Gül, Nizip programını tamamlayarak akşam saatlerinde ilçeden ayrıldı. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar