29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3762
EURO35.0141
ALTIN2325.4

Açılışı yapılmayan “Masal Park” ödül aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Açılışı yapılmayan “Masal Park” ödül aldı
Abone ol
Osmaniye’de henüz açılışı yapılmayan Masal Park projesi, Anadolu yerel yönetimler dergisi tarafından ödüle uygun görüldü.

Osmaniye’de henüz açılışı yapılmayan Masal Parkprojesi, Anadolu yerel yönetimler dergisi tarafından ödüle uygun görüldü.

Ulusal yayın yapan Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından bu yıl Kayseri’de 7’ncisi düzenlenen ‘Yılın Yerel Yöneticileri’ ödülleri Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’nin katılımı ile sahiplerini buldu.

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisinin ülke genelinde yapmış olduğu anketler ve çalışmalar sonucunda Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi Yılın Yöneticileri ödülünü almaya hak kazandı.

Belediye Başkanı Kadir Kara, kentsel tasarım kategorisinde yılın başarılı yerel yöneticisi ödülüne layık görüldü.  Yıl içerisinde sunulan projeler ile yapılan çalışmaların halk tarafından değerlendirildiği ve yerel yönetimler tarafından prestijli bir ödül olarak nitelendirilen Yılın Belediye Başkanları Ödül Töreni, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi’nin ev sahipliğinde Kayseri Erciyes Kardan Adam Tesislerinde gerçekleştirildi.

Yerel yönetimler dergisinin Türkiye genelinde yaptığı belediyeler arası hizmet ve proje anket sonucuna göre Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, kentsel tasarım kategorisinde Masal Park projesi ile 2017 yılının en başarılı proje ödülüne layık görüldü.

Yılın başarılı yerel yöneticileri seçilen isimler arasında yer alan Başkan Kadir Kara adına ödülü, Osmaniye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bahadır Erdem Bülbül, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’nin elinden aldı.

Programda,   Enerji ve Tabi Kaynaklar bir önceki Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı,  Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile , çok sayıda  büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanı hazır bulundu.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar