19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5866
EURO34.8097
ALTIN2512.4

Aç Gözlüler Doysun Diye!...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aç Gözlüler Doysun Diye!...
Abone ol
Medya Gazetesi internet üzerinden Resmi İlanları yayınlamaktan vaz geçti.

Medya Gazetesi internet üzerinden Resmi İlanları yayınlamaktan vaz geçti.

Resmi İlan hakkına sahip olan gazetemiz Medya, İnternet sitesi üzerinde de resmi ilanları yayınlamaya başlamıştı.

Gördüğümüz bir takım çirkin hareketler nedeniyle Valilik basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne dilekçe vererek gazetemizin internet sitesinde resmi ilanları yayınlamayacağımızı bildirdik.

GÖZLERİ DOYSUN!
İlimizde matbaalarının tanıtımları için birden çok gazete çıkararak, resmi ilan hakları olanlar, aylık gelirleri gazeteleri ve matbaa işlerinden az gelmiş olmalı ki, internet üzerinden yayın yapan gazetelerin de yüzde 10 hakkına göz dikmiş görünüyorlar.

Gazete gibi gazete çıkarmak yerine, sayfalarındaki fotoğraf ve haberlerinde değişiklik yapmadan okuyucuya sundukları ‘matbaacı gazetecilik’ anlayışı, şimdi de sadece gazetecilik yapmakta olan Medya’nın internet üzerinden yayınladığı resmi ilanlardan aldığı yüzde 10’luk rakamı da  (Aylık 300 Tl ) kendileri paylaşmak istiyorlar.

GEÇİNMELERİNE YARDIMCI OLACAĞIZ!
Resmi kurumları gazetelerindeki haber veya başka yöntemlerle kendi matbaalarında iş yapılmasının yöntemlerini kullanma gibi bir anlayışa zaten yıllarca karşıydık. Kamuoyu her sabah kentin sorunları okuyabileceği haberlerin yeraldığı gazeteleri görmek istiyor. “Yandaş ve yağçı gazete” görmek istemeyen halkımızın gözünün içine soka soka; sütunlarında aynı fotoğraf ve haberleri kullanarak gazetecilik yaptıklarını sananların aylık ortalama gazetelerinin resmi ilan gelirleri 20 bin Tl dolayında bulunuyor. Buna gazeteleri aracılığı ile gelen matbaa işlerini de kattığımızda yaklaşık 50 bin Tl’lik kasa girdileri olanlara bu kazanç az gelmiş olmalı ki, şimdi de sadece gazetecilik yapan gazetemizin resmi ilanlarına göz dikmiş olmaları olayını kamuoyunun gözlemlerine bırakıyoruz.

Karınları doymadığını düşünerek, onların geçinmelerine yardımcı olmak adına gazetemizin internet üzerinden resmi ilan yayınlamasından vazgeçiyoruz.

Valilik Makamını da Resmi ilan alan gazetelerin ilan haklarını yürütebilmeleri için gerekli yasallıklara uyup uymadıklarını kamuoyuna Duyuruyoruz.



 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar