20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

80 öğrenci, Çanakkale - İstanbul gezisine uğurlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
80 öğrenci, Çanakkale - İstanbul gezisine uğurlandı
Abone ol
Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan, Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) çerçevesinde ki, "Hep Birlikte Güvenle" isimli proje faaliyetleri kapsamında, 80 lise öğrencisi ve 10 görevli proje ortağı İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Çanakkale ve İstanbul gezisine uğurlandı.
Osmaniye  İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan, Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) çerçevesinde ki, "Hep Birlikte Güvenle" isimli proje faaliyetleri kapsamında, 80 lise öğrencisi ve 10 görevli proje ortağı İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Çanakkale ve İstanbul gezisine uğurlandı.

Vatandaşlık ve milli birlik duygusunun pekiştirilmesi amacıyla düzenlenecek olan gezi kapsamında; 1 ve 2'nci gün İstanbul ili tarihi ve kültürel yerlerin gezilmesi, İstanbul boğaz turu, 3'üncü gün Çanakkale şehir gezisi, 4'üncü gün Çanakkale Savaşının gerçekleştiği cepheler, şehitlikler ile Çanakkale Müzesi gezilecek.

Etkinlik boyunca gezilen yerler hakkında çocuklara uzman rehberler vasıtası ile bilgilendirmeler yapılacağı kaydedildi.

Geziye katılacak olan öğrencileri Vali Kerem Al, Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Vekili Ahmet Oğuzhan Yurtseven birlikte uğurladı. 

Vali Kerem Al, öğrencilere gezi zamanını iyi değerlendirmelerini isteyerek, "Çanakkale başlı başına bir tarihtir.

İstanbul'da aynı şekilde tarih dolu bir şehrimizdir.

Yolunuz açık olsun güle güle gidin gelin ve zamanınızı iyi değerlendirin." dedi.

Çekilen toplu hatıra fotoğrafının ardından öğrenciler, gezi için önce Adana'ya oradan da Uçakla İstanbul'a gitmek üzere uğurlandılar.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar