19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3431
EURO35.1996
ALTIN2246.8

600 yataklı Devlet Hastanesi’ne kavuşuyoruz!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
600 yataklı Devlet Hastanesi’ne kavuşuyoruz!
Abone ol
Osmaniye’de yapılması projelendirilen yıllardır beklenen 600 yataklı Devlet Hastanesi’nin ihale tarihi belirlendi.

Osmaniye’de yapılması projelendirilen yıllardır beklenen 600 yataklıDevlet Hastanesi’nin ihale tarihi belirlendi.

Osmaniye Milletvekiliİsmail Kaya, Osmaniye’ye yapılacak olan 600 yataklı Devlet Hastanesi hakkında bilgilendirme yaptı.

Milletvekili Kaya yaptığı yazılı açıklamada, 600 yataklı devlet Hastanesinin

27 bin 175 metrekare oturum alanı olduğunu,  imzalanan sözleşme kapsamında Sağlık Bakanlığı  tarafından uygulama projeleri ile  ihale dokümanlarının  yakından takip edildiğini,  İhale yapım işinin, Kamu İhale Kurumu elektronik ihale platformu EKAP’a yüklendiğini ve yapım ihale tarihinin belirlendiğini belirtti.



Devlet hastanesinin Osmaniye’ye  yapılan en değerli ve büyük sağlık yatırımlarından birisi olduğunu ifade eden Kaya,  hastanede 24 ameliyathane olacağını söyledi. 

Milletvekili Kaya, “Hastanemiz 600 yataklı projelendirilmiş olmasına rağmen 800 hastamıza  hizmet verebilecek kapasitede planlanmıştır.

Bununla beraber 2 kurşunlu anjiyografi salonu, 30 yataklı palyatif bakım merkezi, 12 yataklı SDL odası, 6 tek kişilik enfeksiyon odası, 6 tek kişilik kemoterapi odası, tek kişilik 5 yanık tedavi odası, 8 odası tek 2 odası çift kişilik acil hasta servis kliniği, 8 tek kişilik hasta mahkum odası halkımıza hizmet verecektir.”dedi.



İlçelerdeki Hastaneler konusunda da bilgi veren Milletvekili Kaya; 
“Projesi tamamlanan 150 yataklı Düziçi Devlet Hastanesi, Kadirli Devlet Hastanesine ek 100 yataklı hastane, 20 ünitelik Kadirli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, ihale aşamasında olan Sumbas ve Toprakkale Entegre Hastaneleri de hızlı bir şekilde tamamlanması için Sağlık Bakanlığı nezdinde nezaket ziyaretlerimizin sürdüğü, bu ziyaretler kapsamında öncelikli taleplerimizi dile getirilip, konunun  yakından  takip edildiğini, bu alanda ki  çalışmalarımızın  devam etmektedir. Osmaniye’miz için bu denli  önemli ve büyük projeyi önümüzdeki günlerde  basın toplantısı ile kamuoyuna detaylı bir şekilde bilgilendirmesi yapılacaktır”dedi. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar