19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5841
EURO34.7839
ALTIN2487.2

4 yılda Yapılamayan Hizmetler 4 Ayda Yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
4 yılda Yapılamayan Hizmetler 4 Ayda Yapıldı
Abone ol
Osmaniye’ye Bağlı Çona Köyü Nurdağı İlkokulu ve Ortaokuluna Müdür yardımcısı olarak atanan Lale Aksöz göreve başladıktan sonra 4 yılda yapılamayan hizmetleri 4 ayda tamamlayarak öğrencilerin ve öğrenci velilerinin gönüllerinde taht kurdu.
Osmaniye’ye Bağlı Çona Köyü Nurdağı İlkokulu ve Ortaokuluna Müdür yardımcısı olarak atanan  Lale Aksöz göreve başladıktan sonra 4 yılda yapılamayan hizmetleri 4 ayda tamamlayarak öğrencilerin ve öğrenci velilerinin gönüllerinde taht kurdu.

Osmaniye’ye Bağlı Çona Köyü İlk ve Ortaokulunda 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı başında müdür yardımcısı olarak atanan Lale Aksöz göreve başladıktan sonra Okulun çehresini değiştirerek okulda Eğitim ve öğretiminde kalitesini artırdı.

Lale Aksöz okulda göreve başladığında Okul bahçesine kanalizasyon suyu aktığını, öğrencilerin yazın tozdan kışın çamurdan çıkamadıklarını, Okulun içinin adeta harabeye dönüşmüş halde olduğunu öğrencilerin soğuk sınıflarda ders yaptıklarını söyleyen öğrenci Velileri, “ Müdür Yardımcısı olarak Okulumuza Lale hocanın atanmasının ardından bir anda okulda her şey değişmeye başladı. Öncelikle Okul bahçesine sızan kanalizasyon artıklarından okul arındırıldı. Ardından Okulumuzun bahçesinde 825 M2’lik alana parke taşı döşemesi yapıldı. Okulumuza Çocuk oyun parkı yapıldı. Öğrencilerimizin teneffüs saatlerinde ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir kantin yapımı sağlandı. Spor odası, Odunluk Kömürlük depo yapıldı. Okulun boya ve badanası yapılarak sınıflardaki panolar düzenlendi. Köyümüze böyle çalışkan ve başarılı bir idareci gönderen yetkililere teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Çona Köyü Nurdağı İlkokulu öğrenci Velileri, Müdür yardımcısı Lale Aksöz hocanın bu gayretli çalışmaları sonrasında okulda boş geçen derslerinde Ücretli öğretmenler ile çözüldüğünü ve şimdi çocuklarının okulda mutlu olduklarını bundan dolayı da müdür yardımcısı Lale hocaya teşekkür ettiklerini söylediler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar