20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

4 yaşındaki yatalak hasta Burçin’e Devlet sahip çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
4 yaşındaki yatalak hasta Burçin’e Devlet sahip çıktı
Abone ol
OSMANİYE’de, metakromatik lökodistrofi hastalığı bulunan 4 yaşındaki Burçin Burçak Bulunuz’a Devlet sahip çıktı.
OSMANİYE’de, metakromatik lökodistrofi hastalığı bulunan 4 yaşındaki Burçin Burçak Bulunuz’a Devlet sahip çıktı.


Hastalığı nedeniyle yardım beklediğine ilişkin çıkan haberler üzerine, İl Sağlık Müdürlüğünce 3’ü uzman hekim olmak üzere  6 doktordan  oluşan heyet tarafından hasta ziyaret edilmek suretiyle  evinde muayene edildi.


Yapılan muayene sonucu hastanın, ivedilikle tıbbi olarak ihtiyaç duymakta olduğu belirtilen çok fonksiyonlu özel karyola ile havalı yatak Valilik tarafından acilen temin edilmek suretiyle ailesiye teslim edildi.


Hastanın tedavi süreci İl Sağlık Müdürlüğünce takip edilmekte olduğu belirtilirken ailesinin ihtiyaç duyduğu durumlarda gerekli desteğin Valilik tarafından sağlanmaya devam edileceği kaydedildi.


OSMANİYE VALİLİĞİ TEŞEKKÜR
Evde Sağlık Hizmetleri Derneği (EVSAD) İl Temsilcisi Ali Rıza Işık, Burçin Burçak Bulunuz’a yardım elinin uzatılması ve gösterilen hassasiyetten dolayı tüm bürokratlara teşekkür etti.


Işık, “Temsilciliğimiz vasıtası ile basın açıklamasına müteakip Osmaniye Vali vekilimiz Sayın Dr. Mehmet Hüseyin Nail Anlar bilgisi dahilinde Osmaniye İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Cingöz, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Alper Latif Boz, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Cem Uraldı, Sosyal Yrd. Müdür Vekili Aslı Lavkar, Osmaniye Devlet Hastanesi Başhekim Yrd. Uzm. Dr. Bilal Başanalan, Osmaniye Sağlık Müdür Yardımcı Dr. Didem Öztorun ve Nöroloji Uzm. Dr. Bengü Altunan oluşan ekip hastamıza ev ziyareti yaparak tüm sağlık sorunları ve ihtiyaç duyduğu medikal malzemelerin Osmaniye Valiliği tarafından karşılanacağını belirtmişlerdir. EVSAD olarak bizlere düşen bu sorumlukta sadece mutluluğu paylaşmaktır.


EVSAD temsilciliği olarak başta Osmaniye olmak üzere öncü yurdumuzda sonra tüm Dünyada insanlık dramlarına sessiz kalmayıp sessiz toplumun sesi olmaya devam edeceğiz.


Bu Hassasiyeti gösteren tüm bürokratlarımıza teşekkür ediyoruz güçlü sivil toplum örgütü güçlü ülke diyoruz.” Dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar