29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3926
EURO35.0917
ALTIN2324.3

3163 Kişiye İş İmkanı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
3163 Kişiye İş İmkanı
Abone ol
Osmaniye Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nden yazılı açıklamada, korunma ve bakım altında yetişen 3163 gencin kamu kadrolarına atamasının yapılacağı bildirildi.
Osmaniye Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nden yazılı açıklamada, korunma ve bakım altında yetişen 3163 gencin kamu kadrolarına atamasının yapılacağı bildirildi.

Osmaniye Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Neşeli yaptığı açıklamada; “2828 Sayılı Sosyal Hizmetler Kanunu kapsamında korunma ve bakım altında yetişen 3163 gencin kamu kadrolarına atanması Devlet Personel Başkanlığınca nisan ayında yapılacak. Memur ünvanlı kadrolara atanacak olan lisans, ön lisans ve ortaöğretim (lise ve dengi) mezunlarının atanma işlemlerinde 2014 KPSS sınav sonuçları kullanılacak. Hizmetli kadrosuna atanacak olan ilköğretim ve ilkokul mezunlarının atanma işlemleri ise kura yöntemi kullanılarak yapılacak. Yerleştirme yapılacak kadro ve pozisyonlardan; 908’i KPSS, 2255’i kura sonuçlarına göre belirlenecek.

Yapılacak yerleştirme işlemlerine ilişkin tercih kılavuzu 10 Nisan'da www.dpb.gov.tr ve www.turkiye.gov.tr internet adreslerinde yayımlanacak. Adaylar yerleştirme için tercih işlemlerini  13-24 Nisan 2015 tarihleri arasında www.turkiye.gov.tr adresinden yapabilecekler.

Söz konusu yerleştirme işlemlerine adaylık için başvuru prosedürü şu şekilde açıklandı:

Yerleştirme işlemi Devlet Personel Başkanlığınca yapılacak olup, adayların yerleştirme tercihleri www.turkiye.gov.tr adresinden alınacaktır.

Yerleştirme işlemine yalnızca Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca 2828 sayılı Kanun kapsamında hak sahibi olduğu tespit edilerek Devlet Personel Başkanlığına bildirilen kişiler katılabileceklerdir. Bu nedenle adayların e-Devlet kapısı şifrelerinin bulunması gerekmektedir. e-Devlet şifresi bulunmayan adayların tercihte bulunabilmeleri mümkün değildir. Şifresi bulunmayan adayların bir an önce PTT şubelerinden şifrelerini almaları gerekmektedir.

Tercih işlemleri 24 Nisan 2015 Cuma günü saat 23:59’da sona erecektir. Kadro ve pozisyonlar için talep edilen şartları taşımayan adaylar yerleştirilseler dahi atanamazlar. Bu itibarla adayların tercihte bulunacakları kadro veya pozisyonları belirlemeden önce kadro ve pozisyonların karşısında yer alan şartları incelemeleri ve kılavuzda yer alan açıklamaları dikkatlice okumaları gerekmektedir.”dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar