19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3356
EURO35.1828
ALTIN2240.4

23 Nisan Çocuk Bayramını coşkuyla kutladık

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
23 Nisan Çocuk Bayramını coşkuyla kutladık
Abone ol
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, ülkemizin her yanında olduğu gibi Osmaniye'de de coşkuyla kutlandı. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, ülkemizin her yanında olduğu gibi Osmaniye'de de coşkuyla kutlandı. 

Tören öncesinde, Vali Ömer Faruk Coşkun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında makam koltuğunu Ruhi Özden Yüksel Özden Kardeşler İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Sena Bengisu Sönmez'e devretti. 



Sena Bengisu Sönmez'le bir süre sohbet eden Vali Ömer Faruk Coşkun, "Çocuklarımız, geleceğimizin teminatıdır. Bir gün bu makamlara onlar oturacaklar, ülkemizin yönetiminde söz sahibi olacaklar. Çocuklarımızın ülkemizi daha da güçlendireceğine inancım tamdır. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, onlara sağlıklı, mutlu ve güzel bir gelecek diliyorum" dedi.  



23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, Şehit Mehmet Ali Sarak Ortaokulu’nda düzenlenen törenle devam etti. Programa Vali Ömer Faruk Coşkun ve eşi, Garnizon Komutanı Topçu Albay Ahmet Serdar Gül, Belediye Başkanı Kadir Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, Baro Başkanı Dilem Aksoy, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Hacı Ali Büber, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Altun, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.



Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan törende, İl Milli Eğitim MüdürüRamazan Çelik günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Çelik, “Meclisimizin açılış günü olan 23 Nisan'ı, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Türk çocuklarına bayram olarak hediye etmiştir. Nihayetinde bizim geleceğimiz çocuklarımıza emanettir. Biz, hem kendi çocuklarımıza hem dünya çocuklarına bayram hediye eden bir milletiz" diye konuştu.



Konuşmanın ardından ana sınıfı öğrencileri folklor gösterilerini sundular. Daha sonra okul öğrencilerinden 6. sınıf öğrencisi Avni Yılmaz ‘Türkiye'm’ isimli şiiri okudu. Öğrenciler tarafından sergilenen dans gösterisinin devamında ise 5. Sınıf öğrencisi Elif Durusu ’Bu Ne Duru Sabah’ isimli şiiri seslendirdi. Okul korosunun Türk Halk Müziği eserlerinden oluşan mini konseri sonrasında okul öğretmenleri tarafından şehitlerimiz anısına hazırlanan program sunuldu. Son olarak final gösterisi sergilendi.



Kutlamaların son bölümünde Vali Ömer Faruk Coşkun ve protokol mensupları ellerinde bayraklar ile çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusuna ortak oldular. 

Kutlama programının ardından okuldaki resim sergisini gezen Vali Ömer Faruk Coşkun, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, onlara sağlıklı, mutlu ve başarılı güzel bir gelecek diledi.




 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar