24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5884
EURO34.952
ALTIN2430.0

177'nci müşteriye kuruluş yıldönümü hediyesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
177'nci müşteriye kuruluş yıldönümü hediyesi
Abone ol
Posta ve Telgraf Teşkilatının (PTT), kuruluş yıl dönümü nedeniyle Osmaniye Merkez Şubesinde gişe işlemi yaptıran 177'nci müşteriye çeşitli hediyeler verildi.

Posta ve Telgraf Teşkilatının ( PTT ), kuruluş yıl dönümü nedeniyle Osmaniye Merkez Şubesinde gişe işlemi yaptıran 177'nci müşteriye çeşitli hediyeler verildi.

Osmaniye PTT Başmüdürü Abdulkadir Dağdemir, köklü bir tarihi geçmişe ve kültürel mirasa sahip olan teşkilatın 177'nci kuruluş yıldönümüne ulaşmanın onur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 

Dağdemir, "Teşkilatımız; kurulduğu 23 Ekim 1840 tarihinden bu güne bu yüce Millete en iyi hizmeti sunma yolundaki özverili çalışmaları, yeniliğin ilk hedef olarak alındığı ve her değişimin hızlıca benimsendiği bir sistem üzerine kuran PTT teknolojinin getirdiği yenilikleri büyük bir dikkat ve titizlik ile müşteri beklentilerini karşılayacak şekilde hizmet sunmaktadır." dedi. 

Yaygın işyeri ağı, personeli ve hizmet yelpazesi ile Ülkenin en ücra köşelerinde hizmet verildiğini belirten Dağdemir, "Teşkilatımız; İlimiz genelinde  5 merkez, 16 şube ve 8 acente olmak üzere toplam 29 işyerinde 50- firma elemanı olmak üzere 176 personel, 28 adet  motosiklet, 19 adet araç, 7 adeti il merkezinde olmak üzere toplam 14 adet PTTMatik (ATM) cihazı ile müşterilerimize kesintisiz hizmet sunmaktadır.

Tüm Türkiye de olduğu gibi, İlimizde de, müşterilerimizin Posta, Kargo ve Bankacılık alanlarında, bilgi teknolojilerinin kullanılarak, mutluluk ve huzur içerisinde, yanında/yakınında hizmet alabilmesi, personelin de hizmet etmekten keyif alacağı gurur duyduğu alanlar oluşturmak sürekli hedefimizdir. Hizmetlerini bu bilinçle sunmayı ilke edinmiş olan kuruluşumuz, her kademedeki personelin fedakâr çalışmalarıyla çağın gereklerini yerine getirme gayreti içindedir.

PTT’ nin bu günlere gelmesinde emeği geçen tüm mensuplarımızı  saygı ile anar, süratli, güvenli, kaliteli hizmet verebilmek amacıyla üstün görev anlayışı ile Milletine hizmet etmekten onur ve mutluluk duyan tüm çalışan personel arkadaşlarıma teşekkür ederim." diye konuştu. 

Başmüdür Abdulkadir Dağdemir,  sözlerini şöyle tamamladı: "Milletimizden aldığımız güç ve güven ile bu kutlu hizmet yolculuğunda 177 yılı geride bırakan bir kuruluşun mensubu olarak şahsım ve personel arkadaşlarım adına Aziz Milletimize,  Şirketimize  gösterilen değer ve teveccühten dolayı  saygıyla şükranlarımı sunar, 177’nci  kuruluş yıldönümünün Ülkemize, Milletimize ve çalışanlarımıza hayırlar getirmesini dilerim."
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar