20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

100 dakikada 80 kişi bedava kitap aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
100 dakikada 80 kişi bedava kitap aldı
Abone ol
Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar Derneği (OŞYAD), 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile gerçekleştireceği etkinlikte, “100 dakikada 100 kişiye bedava kitap hediye” etkinliğinde süre bitti, kitaplar bitmedi.
Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar Derneği (OŞYAD), 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile gerçekleştireceği etkinlikte, “100 dakikada 100 kişiye bedava kitap hediye” etkinliğinde süre bitti, kitaplar bitmedi.

OŞYAD, “Öğretmenler Günü”ne özel okumayı özendirmek, kitap okumanın önemini vurgulamak amacı ile Cumhuriyet Meydanı’nda etkinlik düzenledi.

“100 dakikada 100 kitap bedava” etkinliği kapsamında OŞYAD yayınları arasında yeni çıkan; İzzettin Kanat’ın “Son Name”, Begüm Kandır’ın “Kalbimdeki Güvercin”, Ali Köşker’in “Şelalemiz” adlı şiir kitapları da eser sahipleri tarafından imzalandı.

Saatler 12.30’u gösterdiğinde etkinliğin açılışı başladı. OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak açılışta yaptığı konuşmada; “Öğretmenler Günü nedeniyle kitap okumanın önemini vurgulamak ve okumayı özendirmek adına ‘100 dakikada 100 kitap bedava’ adı ile bir etkinlik gerçekleştiriyoruz. Belirlediğimiz 100 dakikalık süre içerisinde toplam 100 kitap okumak isteyenlere ücretsiz olarak verilecektir. Osmaniye’de 18 yıldır gerçekleştirmekte olduğumuz ‘Ekmek Ödüllü Şiir yarışması’nda dereceye giren şiirlerden oluşan ‘Nar taneleri’ adlı iki ciltten oluşan şiir kitapları ile birlikte, Dernek  üyelerimiz ve derneğimizin kültür yayınları arasında yayınlanan; M. Ünal Besen, Mahmut Eynallı, Ömer Açık, Ali Osman Gül’ün şiir kitapları ile yine derneğimiz üyeleri ve derneğimiz yayınlarından Hatice Sever ile Melek Bozduğan’ın öykü kitaplarından oluşan 100 adet kitap severlerine ücretsiz olarak dağıtılacaktır. Okumak için parası olmadığını söyleyenler için bir fırsatı kitapseverlere sunmak ve Osmaniye’de bedava kitap etkinliğine ilgiyi görmeyi amaçladık.”dedi.

OŞYAD’ın Cumhuriyet Meydanı’nda açmış olduğu standa gelenler  isimlerini yazdırarak her kişi bir adet olmak üzere ücretsiz olarak beğendikleri kitapları aldılar.

Stantı ziyaret edenler arasında kampanya dışında, yeni çıkan kitapların şairlerinin de kitapları imzalı olarak alanlar oldu.

OŞYAD’ın “100 dakikada 100 kitap bedava” etkinliği saatler; 14.10’da sona ererken, stantta bulunan 100 kitaptan 80 kitabın kitapseverler tarafından isim yazdırmak suretiyle alındığı kaydedildi.

Osmaniye’de, Osmaniyeli şair ve yazarlarından oluşan kitapların ‘bedava’ dağıtılması etkinliğinde 100 dakikalık süre içerisinde 80 kitabın alındığını görüldü.

OŞYAD etkinliği ve imza gününe ziyarette bulunarak imzalı kitaplardan alan; Ak Parti Osmaniye İl Başkanı Hamza Tor, Türk Anneler Derneği Osmaniye Şube Başkanı Birgül Keskiner ve yönetim kurulu üyeleri gerçekleşen etkinlik için başarı dileklerinde bulundular.

Etkinliklerin sonunda OŞYAD Yönetim Kurulu ile dernek üyeleri kitapseverlerle birlikte anılarını görüntüleyerek gelecek yılki “Öğretmenler Günü” etkinliğinde buluşmak ümidi ile stant kapatıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar