24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5182
EURO34.8259
ALTIN2428.0

Sıcak Asfalt Tabiye ve Kargıcak’da

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sıcak Asfalt Tabiye ve Kargıcak’da
Abone ol
Erdemli Belediyesinin sıcak asfalt çalışmaları Kargıcak ve Tabiye Mahallelerinde devam ediyor.
Erdemli Belediyesinin sıcak asfalt çalışmaları Kargıcak ve Tabiye Mahallelerinde devam ediyor. 

Yol çalışmalarında çok büyük gayret sarf ederek ve gece gündüz çalışıp bir yıl içerisinde asfaltsız yol bırakmayacaklarını belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli’yi hak ettiği konuma yükseltebilmek için en yüksek kapasitede çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.
 
Erdemli Belediyesince yürütülen asfaltlama çalışmalarında ilçenin her köşesinde çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi. Erdemli Belediyesi ekiplerinin gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “ekiplerimiz şu anda Kargıcak ve Tabiye Mahallelerinde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

Bölgede en iyi yol çalışmasının Erdemli Belediyesince verildiğinin altını çizen Tollu, ilçe tarihine bakıldığı zaman da en hızlı yol hizmetinin kendi dönemlerinde gerçekleştirildiği ifade etti. Tollu sözlerini şöyle sürdürdü: “Mahallelerimiz tarihleri boyunca görmedikleri hizmete şahit olmaktadırlar. Vatandaşımız bu durumu takdirle karşılamakta ve memnuniyetlerini dualar eşliğinde bize bildirmektedirler. “Halka hizmet Hakka hizmettir” bilinciyle hareket ediyoruz. Bu da bizlere ayrı bir motivasyon sağlıyor. Bu anlayıştan asla vazgeçmeyeceğiz. İnsan olan her yere insanların ihtiyacı olan tüm hizmetleri götürmeye devam edeceğiz ” dedi.

Yol hizmetinin öncelikli olduğuna vurgu yapan Tollu, kentlerin gelişmesindeki en önemli faktörün yol olduğunu dile getirdi. Yolun medeniyet göstergesi olduğuna dikkat çeken Tollu, “bir şehre en iyi hizmetleri sunabilirsiniz. En güzel çalışmaları yapabilirsiniz. Fakat insanın yolu yoksa bu hizmetlerin hiçbir kıymeti yoktur. Bu anlamda yol hizmetinin idrakinde olarak hizmetlerimizi sunuyoruz. Bu çalışmalarımız eş zamanlı olarak birçok mahallemizde sürüyor. Yol konusunda son derece iddialıyız” dedi.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğünden alınan bilgilere bir yıl içerisinde Erdemli’de asfalt sorununun kalmayacağı çalışmaların birçok mahallede devam ettiği, acil durumlara öncelik vererek çalışmaların yürüldüğü öğrenildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar