18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.4987
EURO34.7943
ALTIN2488.9

Kocahasanlı Sahil Projesi Tamamlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kocahasanlı Sahil Projesi Tamamlandı
Abone ol
Mersin’in Erdemli Belediyesince kısa süre önceden yapımına başlanan Kocahasanlı Mahallesi sahil projesi tamamlanarak halkın hizmetine girdi.
Mersin’in Erdemli Belediyesince kısa süre önceden yapımına başlanan Kocahasanlı Mahallesi sahil projesi tamamlanarak halkın hizmetine girdi.

Başkan Tollu, “projelerimizle vatandaşlarımızın yüzünü güldürmeye” devam edeceğiz” dedi.

İçerisinde birçok sosyal donatı alanının bulunduğu Kocahasanlı sahil projesinin tamamlandığı bildirildi. Büyükşehir yasasıyla birlikte Erdemli Belediyesine bağlanarak mahalleye dönüşen Kocahasanlı mahallesinde Erdemli Belediyesince kısa bir süre önceden yapına başlanan Kocahasanlı sahil projesi ile ilgili bir açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, projenin Kocahasanlı mahallesindeki en büyük proje olduğunu söyleyerek bölge halkına hayırlı olmasını diledi.

ERDEMLİ BELEDİYESİ HALKININ YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDECEK
Bu tür projelerin kendilerine bağlanan her yerde yapımı konusunda çalışmaların sürdüğünü belirten Tollu, “halkımız müsterih olsun. Onların Erdemli Belediyesi var. Erdemli Belediyesi olarak vatandaşlarımızın yüzünü güldürmeye devam edeceğiz” dedi.

BAŞKAN TOLLU PROJE HAKKINDA BİLGİLER VERDİ
Kocahasanlı’da kısa sürede yapımı bitirilerek halkın hizmetine sunulan Sahil projesiyle ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Tollu, proje kapsamında her yaştan, her kesime hitap edecek uygulamaların ve alanların olduğunu söyledi.

“Projemizde çocuk oyun alanları, gemi şeklinde çocuk oyun parkı, yetişkin piknik alanı, kamelyalar, yeşil alan, banklar, çizgi karakterleri, fotoğraf alanları, her yaşa uygun -çocuk kamelyaları, görsel obje ve fotoğraf çekimi için renkli tünel mevcuttur” diyen Tollu, zeminin bir kısmının sıcak asfalt ve çim ile kaplandığını ifade etti.

Aynı zamanda çocuk sokağı olarak da kullanım özelliği projenin bölge halkına hayırlı uğurlu olmasını temenni eden Tollu, bu tür projelerle bölge insanına hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını dile getirdi.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR
Projede emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına ve bölge halkına teşekkür eden Başkan Tollu, diğer mahallelerde de bu tür çalışmaların devam ettiğini ve sırasıyla vatandaşlarla buluşturulacağını söyleyerek sözlerine son verdi.

Bölge halkı da beldelerinde ilk defa böylesine güzel bir proje yapıldığını beyan ederek, başta Erdemli Belediye Başkanı olmak üzere emek veren herkese teşekkürlerini sundular.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar