20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Hizmetlerimizle Tanışmayan Mahalle Kalmadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hizmetlerimizle Tanışmayan Mahalle Kalmadı
Abone ol
Erdemli Belediye Başkanı Tollu, Toros Mahallesinde vatandaşlarla buluştu.
Erdemli Belediyesinin şehrin her mahallesine hizmet götürdüğü belirtildi.

Konuyla ilgili Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu da, hizmetleri yerinde incelemek ve vatandaşlarla bir arada olmak, onların sorunları dinlemek üzere ziyaretlerde bulunuyor.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediye hizmetlerinin yapıldığı Toros Mahallesini ziyaret etti.



Erdemli merkezine oldukça uzak bir mahalle olarak kabul edilen Toros Mahallesinde parke yol çalışmalarını denetleyen Mükerrem Tollu, çalışmalarla ilgili bilgi alırken, verimli bulmadığı bölümlere müdahale etti.

Bu bölümlerin düzeltilmesi noktasında talimatlar veren Başkan Tollu, “milletin, devletin parasını harcıyoruz. Yaptığımız işler düzgün olmalı. Bunun için çalışıyoruz” dedi.

Köy meydanında vatandaşlarla buluşan Belediye Başkanı Tollu, burada yaptığı açıklamada hizmetlerin tüm mahallelerde sürdüğünü ifade ederken, bu çalışmaların dur durak bilmeden devam edeceğinin altını çizdi. Erdemli Belediyesinin 2009 yılında çok büyük bir hizmet hamlesi başlattığı vurgusu yapan Başkan Tollu, şu an bu çalışmaların Toros Mahallesinde sürdüğünü söyledi.

Kendilerinin de bu çalışmaları yerinde incelediğini kaydeden Tollu, bu bağlamda hem bu çalışmaları görmek hem de vatandaşların dertlerini dinlemek üzere buraya geldiklerini dile getirdi.
Özellikle de büyükşehir yasası ile Erdemli Belediyesine bağlanan köy ve beldeler noktasında önemli çalışmalara imza attıklarını ifade eden Tollu, “bir önceki dönem Erdemli’mizin 12 mahallesi bulunmaktaydı. Büyük ölçüde bu mahallelerimizin hizmet eksiğini kapattık ve bu çalışmalarımız sayesinde dikkatleri üzerimize çektik. Bunun neticesinde de ödüllü belediyecilik unvanına kavuştuk. Şimdi mahalle sayımız 49 köy ve 10 belde eklenmesiyle 71’e yükseldi.



Bu çok büyük bir büyüme. Fakat zamanında aldığımız tedbirler neticesinde, akılcı yatırımlar neticesinde bugün hizmet konusunda hiçbir aksaklığa meydan vermeden her mahallemizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz şükürler olsun. Amacımız görevimiz gereği vatandaşlarımızı mutlu etmek. Bu bağlamda elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz ve vatandaşlarımızın takdirini kazanıyoruz. Sizlerin de yaşadığınız yerlerde bugüne kadar bu hizmetleri almada sıkıntılar yaşadığınızı biliyoruz. Tüm mahallelerimiz bizim dönemimizde tarihinin en iyi hizmetleriyle tanışıyor. Mesela birçok mahallemizde ilk defa parke yol ile tanışıyor. Sosyal ve kültürel hizmetlerle tanışıyor. Birçok mahallemiz de ilk defa etkinlikler düzenleniyor. Bu anlamda Erdemli Belediyesinin vizyonu olan ödüllü belediyeciliğin gereğini yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Tüm vatandaşlarımız ferah olsunlar. Sırasıyla en iyi hizmetlere kavuşacaklar Allah’ın izniyle. Biz kocaman bir Erdemli ailesiyiz. Hizmet bizim işimiz. Kimse endişe etmesin, bize güvensin” dedi.

Erdemli’de bulunan gazetecilerle birlikte kaldığı ziyarette Başkan Tollu, gazetecilere ve çocuklara bandırma ikram ederek, “Cenab-ı Hak ağız tadımızı bozmasın” dedi.  Tollu, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, bu hizmetlerin imalatından icrasına kadar emeği geçen meclis üyelerinden, muhtarlara,  çalışma arkadaşlarına, tüm gönüldaşlarından vatandaşlara kadar herkese ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirtti.



Vatandaşlar da hem Başkan Tollu’nun ziyaretinden hem de belediyenin hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken yapılan çalışmalardan dolayı Erdemli Belediyesine teşekkür ettiler.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar