29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3752
EURO35.0414
ALTIN2325.3

Hayatlarında İlk Defa Denize Girdiler!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hayatlarında İlk Defa Denize Girdiler!
Abone ol
Mersin Büyükşehir Belediyesi, hayatlarında hiç denize girmemiş çocukları deniz ile buluşturdu. İlk defa denize girmenin heyecanını yaşayan çocukların hayali Büyükşehir ile gerçek oldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, hayatlarında hiç denize girmemiş çocukları deniz ile buluşturdu. İlk defa denize girmenin heyecanını yaşayan çocukların hayali Büyükşehir ile gerçek oldu.

Mersin Büyükşehir Belediye BaşkanıVahap Seçer sayesinde, 9-15 yaş grubu arasında toplam 40 çocuk deniz ile buluşurken, Erdemli İlçesi Kumkuyu sahilinde gerçekleştirilen aktivite ile Gündoğdu Mahallesi ve İhsaniye Mahallesi’nde yaşayan çocuklar denizde doyasıya eğlendi.

Minikler Başkan Seçer’e teşekkürlerini iletti

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Çocuk Çalışma Grubu tarafından organize edilen etkinlik ile çocuklar hayatlarında ilk defa denizle buluşurken, aktivite sayesinde güzel dostluklar da kuruldu. İlk defa denize girmenin mutluluğunu yaşayan çocuklar, kendilerine bu imkânı sağlayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkürlerini iletti.

Yazın sıcakta denize girmenin tadını doyasıya çıkaran çocuklar, akranları ile bir arada olmanın keyfini yaşadı. Suyla buluşmanın heyecanına varan çocuklar, gönüllerince eğlenerek suda olmanın sevincini yaşadı.

“Burada öğretmenler sayesinde yüzmeyi de öğrendim”

Etkinlik sayesinde bir araya gelerek kaynaşma fırsatı bulan çocuklardan 9 yaşındaki Esra Kılıç, projenin çok güzel bir düşünce olduğundan söz ederek, “Bu proje çok güzel düşünülmüş, çünkü ilk defa denize giriyorum. Güzel duygular hissediyorum, çünkü denizin tadını çıkartıyorum. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Ben yüzmeyi bilmediğim için öğretmenler göndermiş, artık yüzmeyi öğrendim. Başkanımızdan özel bir şey istiyorum, her gün bizi denize getirsin. Başkanımıza çok teşekküre ederim, çok iyi, çok güzel bir denize getirmiş bizi” dedi.

“Vahap Seçer, sürekli başkanımız olarak kalsın”

Denize bundan sonra da gelmek istediğini belirten Yasin Kılıç, “Çok güzel hissediyorum. Bir daha gelmek istiyorum. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Sürekli başkanımız olarak kalmasını istiyorum. Denize girmek çok güzel bir duyguymuş. Çok eğleniyorum, yüzmeyi de çok seviyorum” şeklinde konuştu.

Muhammed Emir Gör ise çok sevinçli ve heyecanlı olduğundan söz ederek, “Arkadaşlarımla suyun içinde oynuyorum, eğleniyorum. Başkanımıza buradan selam yolluyorum ve onu çok seviyorum” diye belirtti.

“Denize hiç girmemiştim, çok güzelmiş”

Yüzmeyi havuzda öğrendiğini fakat denize Büyükşehir Belediyesi sayesinde ilk defa girdiğini ifade eden Alperen Muhammed Karadaş, “Çok güzel bence. Deniz zaten çok güzel. Yüzmeyi de çok seviyorum. Ben denize hiç girmedim, havuza gittim sadece. Başkanımıza da bizi denize getirdiği için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Sayın Seçer’e bu ince düşüncesinden dolayı çok teşekkür ederim”

Çocuğuyla beraber etkinliğe gelen ve kızının denizde çok güzel vakit geçirdiğinden bahseden anne Remziye Öncü, “Kızımın mutluluğu benim mutluluğumdur. O mutluysa ben de mutluyumdur. Onun mutluluğu ile varım zaten. Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e bu ince düşüncesinden dolayı çok teşekkür ederim. Bu gibi faaliyetlerinin tekrarını ve devamını bekliyorum” dedi.

“Eskiden böyle şeyler yoktu”

Mersin’in Akdam Köyü’nde ikamet eden ve bu projeyi çocuklar adına çok iyi bulduğunu sözlerine ekleyen Ayşe Altay, “Mersin’in Akdam Köyü’nde oturuyorum. Çok güzel olmuş çocuklar için. Gelirken otobüste de söyledim, şimdiki çocuklar bir başka. Eskiden böyle şeyler yoktu. Şimdi Belediyemiz her yönüyle her şeyiyle çok güzel. Yeni belediye başkanımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum. İyi olur inşallah. İyi olan kazanır, yaparsa kazanır” şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar